Szatni czy możesz mi powiedzieć z którego miasta PCPR kieruje przed turnusem rehabilitacyjnym na test ? dziś dzwoniłam do nas do PCPR i pytałam w tej sprawie i pani była zaskoczona jak ja zapytałam o skierowania na test ,jeśli nie chcesz na ogólnym pisać to napisz mi na priv.Z góry dziękuję za odpowiedź . Pozdrawiamsztani pisze: 14 kwie 2021 07:25 Przed turnusem rehabilitacyjnym mam zgłosić się do PCPR po skierowanie na test (chyba w ciągu 4 dni mam skierowanie odebrać)wydaje mi się ,że nie ma prawa ośrodek żądać szczepienia ,bo różnie wiekowo jadą ludzie . Wykonanie testu winno być obowiązkowe.
Turnusy rehabilitacyjne
- BarbaraB64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2019 18:01
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 14 razy
Re: Turnusy rehabilitacyjne
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Re: Turnusy rehabilitacyjne
Tadku ja byłem w Bristolu, ładny ośrodek z własną kawiarnią, w ubiegłym roku były tańce dla swoich choć z innych też kilka osób bywało każdego dnia bo jest wejście i z zewnątrz. Dobre położenie, blisko parku i basenu "wodny ś. wiat" w którym można załatwić z lekarzem zabiegi Może w parku Zameczek ewentualnie hotel w pobliżu Verde Montana ( SPA) z własnym basenem zewnętrznym na 1-maja 25A tylko tam słone ceny. Jak będziesz zainteresowany mogę podać kilka szczegółów na PW. Swój pobyt relacjonowałem na bieżąco więc możesz sobie poczytać w lupce temat MSWiA Bristol w Kudowie Zdroju.