Witam
Jeśli chodzi o ośrodek Flisak to osobiście nie byłam ale 2 lata temu była moja koleżanka i Ona bardzo dobrze się o nim wypowiadała a odwiedziła już kilka ośrodków na wybrzeżu. Ośrodek po remoncie, wejście do pokoi na karty magnetyczne tak samo do ośrodka. Duża gama zabiegów można podpowiedzieć lekarzowi z czego chcesz skorzystać. Program rozrywkowy bardzo bogaty, wycieczki ognisko, pieczenie prosiaka, wieczorki taneczne ( nie wiadomo jak w tym roku będzie ?). Pokoje zgodnie z galerią zdjęć. Jeśli chodzi o jedzenie to śniadanie i kolacja, bufet , obiad podawany do stolika. Dla mojej koleżanki porcje były wystarczające i smaczne. Bardzo bliska odległość do promenady nadmorskiej (przechodzisz ulice i jesteś na promenadzie. ) Mają też ładny i zadbany ogród do wypoczynku. Ja osobiście byłam 2 razy w Sarbinowie i jeśli chodzi o ośrodki rehabilitacyjne to w czołówce jest Flisak, Jagoda, Słoneczny Brzeg, Jawor, Promyczek itp.
Ja w tym roku odwiedzę Jastarnia i Ustkę, Na tym kończę życzę udanego wypoczynku.
Pozdrawiam IE