Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po mojemu to najpierw określ jaki rejon Cię interesuje , na jakich zabiegach by Ci zależało ,zakres cenowy ,ważne żeby szukać według schorzenia które jest wpisane w orzeczeniu o niepełnosprawności a to czy szukać i rezerwować przez pośrednika czy bezpośrednio w ośrodkach to już jak będziesz mieć na oku konkretne miejscówki ,Powodzenia w szukaniu fajnego miejsca .
Alkoholik666 szukaj ośrodka w którym jest wpisany rodzaj schorzenia- dysfunkcji zgodny z twoim zapisanym w orzeczeniu o niepełnosprawności. W moim MOPR wymagają jeżeli w orzeczeniu 3 symbole niepełnosprawności w ośrodku też muszą być wszystkie trzy bez wyjątku. Możesz posiłkować się tym: empatia.mpips.gov.pl . Powodzenia
Poprzednim razem wpisałem 4 schorzenia to w MOPSIE zwróciła mi uwagę aby na przyszłość tego nie robić bo będą problemy ze znalezieniem sanatorium , wystarczy 1 lub 2 najważniejsze. Chyba, że ktoś podchodzi do tego w ten sposób, że jak dużo chorób to pewniejsze dofinansowanie.
Ja zawsze wpisuję to co mam w orzeczeniu czyli narząd ruchu ale z tego co się orientuję to jeśli ktoś ma w orzeczeniu kilka symboli chorób to musi je wszystkie wpisać we wniosku ,dwa lata temu moja nadgorliwa lekarka w skierowaniu wpisała mi dodatkowo układ krążenia i też potem musiałam szukać turnusu gdzie mają i ruch i układ krążenia wpisany bo pani w PCPR dokładnie to sprawdzała