Olecko 27.07-19.08.2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Olecko 27.07-19.08.2021

Post autor: Pancernz »

Ilu ludzi tyle opinii ,po za zaznajomieniu się z tematem Olecka bardzo bym tam chciał wyjechać,tam zmiany idą wyłącznie na lepsze ,więc tylko korzystać z dobrodziejstw :)
Awatar użytkownika
BarBez
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2021 11:12
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: BarBez »

Witam ponownie i mam prośbę.
Może ktoś wrócił już z pobytu sanatoryjnego (ZUS) w Hotelu "Odnowa" w Olecku i mógłby opowiedzieć jak tam teraz jest????
Olkamar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2021 02:10

Post autor: Olkamar »

Witam!
Właśnie wróciłam z turnusu rehabilitacyjnego w Olecku.To był prawdziwie wymarzony pobyt w cudownym miejscu.
Położenie hotelu nad samym jeziorem więc nawet w przerwach między zabiegami można było korzystać z kąpieli słonecznych i wodnych.
Baza zabiegowa na dobrym poziomie a fizjoterapeuci profesjonalni.Pokoje przestronne i wygodne.Jedzonko smaczne i wystarczająco(catering).
Okolica z wieloma atrakcjami.Klub taneczny z codziennymi dyskotekami. Najważniejsze jednak super towarzystwo.Raj na ziemi.
Życzę udanego pobytu.
Awatar użytkownika
BarBez
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję "Olkamar" za świeże informacje o Olecku. Już niebawem jadę, więc sama sprawdzę.
Cieszę się, że jest gdzie potańczyć i też liczę na miłe towarzystwo.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

Witam. Jestem obecnie na turnusie. Jest to mój 12 turnus w różnych ośrodkach więc mam już jakieś porównanie. Jedyną zaletą tego hotelu ( nie mylić z sanatorium i uzdrowiskiem) jest jego położenie , i rehabilitanci . Wszystko inne to jakaś masakra. Obiekt obskurny , PROWIZORYCZNIE wyremontowany. Pokoje brudne , teoretycznie mają być sprzątane raz w tygodniu. Posiłki jak ktoś wcześniej wspomniał catering , jak dla mnie wystarczające , ale obsługa kuchni kolejna porażka :cry: . Napiszę więcej po powrocie. Generalnie brak zarządzania obiektem i personelem. Na szczęście super towarzystwo. Pozdrawiam.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Jedni piszą,że cudowne,inni,że obskurne miejsce. I co mamy myśleć? Niemniej jednak dziękujemy hennry za spostrzeżenia.
Awatar użytkownika
BarBez
Kuracjusz
Kuracjusz

Wszystkie komentarze są cenne. Dobrze jest przed wyjazdem poznać opinie innych.
Wiem, że wszelkie mankamenty najlepiej zrekompensuje dobrane towarzystwo (wiem to z doświadczenia).
Mam nadzieję, że i na tym turnusie takie będzie :lol:, 8-) .
Do zobaczenia tym, co maja Olecko na przełomie lipca i sierpnia.
ODPOWIEDZ