Polańczyk Dedal

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kubek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2021 12:34
Oddział NFZ: Śląski

Polańczyk Dedal

Post autor: kubek »

Jadę 4 czerwca do Dedala w Polańczyku.Cz ktoś tam był ? Proszę o opinie.
Awatar użytkownika
Jeanick58
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2021 22:22
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Polańczyk Dedal

Post autor: Jeanick58 »

Cześć.
Byłem w 2016r. Jak do tej pory to "debeściak" wśród tych które znam. Warto przyjechać dzień wcześniej bo wtedy jest szansa na "jedynkę". Opieka lekarska, personelu na najwyższym poziomie. Zdobyli kiedyś I miejsce w regionie i Dyrektor zrobi wszystko, by palmy pierwszeństwa nie oddać. Atrakcje w takim okresie powalają. Część organizowana w samym ośrodku, ale też warto rozejrzeć się po necie. Skorzystałem z "drezyn", "traperskiej przygody", "wielkiej obwodnicy Bieszczadzkiej" i wyjazdu do Lwowa. Nie ma czasu na nudę. Dodatkowo, jeśli masz w tym czasie "urodziny" to będzie niespodzianka ;)
W Dedalu jest kriokomora, z której korzystają też pensjonariusze z innych ośrodków. Jeśli się zdecydujesz to rozwali Ci cały harmonogram zabiegów. Nie ma na terenie obiektu basenu, ale jest po sąsiedzku. Jeśli masz jakieś szczegółowe pytania, chętnie odpowiem.
kubek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2021 12:34
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: kubek »

Dzięki za wiadomość. Przez 5 lat mogło się zmienić.Co jest na wyposażeniu pokoju?
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

Do listopada 2018 nie zmieniło się ,wszystko potwierdzam na wyposażeniu jest czajnik ,lodówka i TV za opłata ,pokoje są różne i tak jak pisał poprzednik warto przyjechać dzień przed -można wybrać ;) Dla ostatnich są pokoje 4 osobowe- jak to lubi ;) Ja byłam bardzo zadowolona!!
Awatar użytkownika
Jeanick58
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2021 22:22
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Jeanick58 »

W grudniu zeszłego roku było jak pisałem. Wiem z relacji rodziny :)
ODPOWIEDZ