Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Termin mam podobny bo od 21,06 do 14,07 też lubelskie zuz biłgoraj i wybieram sie raczej swoim autem. Miejscówkę masz super w samym centrum wszedzie blisko poza biedronką ale ja bede jeździł na zakupy wiec zapraszam i po drodze na jaworzyne.
Z parkingami jest duży problem tym bardziej w centrum, ja nigdy nie byłem w nowym domu będę w leśniku i zamierzam wykupić parking na ulicy obok leśnika w UM koszt 100 za cały pobyt. Kiedyś byłem w watrze ul piękna i tam można było postawić na podwórku u mieszkańców za mniejsze pieniądze z tego co słyszałem to w całej Krynicy tak można. W nowym domu to słyszałem że za wyjazd z parkingu trzeba płacić ale nie wiem czy to prawda. Są też miejsca darmowe ale oddalone od ośrodków no i nie strzeżone. Tak więc miejsce masz super ale z parkingiem problem, zresztą wszystkie sanatoria robią luksus z parkingów na czym oczywiście zarabiają. Pozdrawiam i do zobaczenia w prezydencie lub starym domu
Jak masz mały bagaż to najlepiej busem, od Hawany masz blisko do nowego domu, Krynica jest malutka wszędzie można dojść pieszo ciekawe jakie teraz wycieczki oferują