Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To witaj w klubie powoli zbiera nas się paczka pechowców dla których ZUS niestety, nie był łaskawy Dlatego, na przekór nieprzychylnym urzędnikom z ZUSu, zrobimy wszystko, aby było nam super Pozdrawiam Jasia
Żaden mit, śmierdzi jak diabli, nie mam podstaw nie wierzyć ludziom którzy tam byli w okresie letnim lub tam mieszkają. O disco nie wspomniałam w ogóle, więc zbędna aluzja. Również pozdrawiam znad Krzny...
Halo, halo, ponawiamy zapytanie... Czy ktoś wybiera się do Osieczka w terminie 2 - 25 czerwca? Ludzie juz tylko 1,5 tygodnia do wyjadu, a tu cisza...Naprawdę nikt się nie wybiera oprócz mnie i Irenki ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Jasia