Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ziutka nie miałem okazji poznać i raczej Ziutek to z zabytkowym autobusem miejskim mi się kojarzy ,
ale Ziuta to mi się kojarzy:
Shakin' Dudi - Och! Ziuta https://www.youtube.com/watch?v=sWdTvn7 ... iechowskyy
I ciekawe gdyby tak Ziutek i Ziuta w Busku się spotkali to dopiero mogłoby być interesująco
Minęło już 8 lat,i dopiero dzisiaj Mix wyjaśnił mi jak to z tym Ziutkiem było.Mogę zdradzić,że Ziutek był rozpoznany w Solcu na parogodzinnym wyjeździe z Buska,on faktycznie robił dobrze i kobietom i facetom.