ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: ROMANS

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt pisze: 15 maja 2021 21:21
ZenekM197 pisze: 13 maja 2021 17:23 Hipokryt,
Cóż, chyba trzeba pośpiewać stare hity, żeby w ROMANSIE znowu się znaleźć i zrozumieć, że zawsze warto...
Oprócz błękitnego nieba... - Marek Jackowski & Małgorzata Ostrowska
Zenek - być może trzeba pośpiewać, bo pięknym głosem można oczarować :D Niestety - dotyczy to tylko osób utalentowanych muzycznie :D
Mnie to nie dotyczy :( Gdyby Hipokryt cokolwiek zaśpiewał, to uciekłyby wszystkie istoty chętne na... ROMANS :lol:
Hipokryt,
Powiem tak, nie każdy ma talent i potrafi śpiewać, ale nawet brakiem umiejętności śpiewania można serce kobiety zdobyć, bo można ją do łez rozbawić:lol: :lol:
Kolego do góry głowa i spróbuj, a może tym fałszowaniem ROMANS się powiedzie, bo śpiewać każdy może :lol: :lol: :
Jerzy Stuhr - Śpiewać każdy może
https://youtu.be/ENvAmLuj5ko
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Zenek - jeżeli nie będę śpiewać, to nikogo tym nie wystraszę i wzrosną moje szanse na... ROMANS :lol:
Najlepiej unikać popisów wokalnych, więc zamiast tego wolę coś brzdąknąć na gitarce lub pobawić się w Didżejkę :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
każdy chwyt jest dobry jeżeli doprowadzi nas do celu 8-) :lol: :lol:
Chciałbym Cię zobaczyć w akcji, pewnie też bym się nieźle bawił ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Miriam pisze: 15 maja 2021 21:58 Dziś wieczorem zauważyłam romans na moim turnusie 😊
Po tygodniu poszukiwań pewien elegancki pan w końcu upolował odpowiednią kandydatkę. Dziś było pierwsze wspólne wyjście w miasto 😆 zobaczymy jak się to rozwinie . Czy kandydatka sprosta? Czy kandydat będzie odpowiedni? 🤔

No niestety kandydatka okazała się być mniej przystępna niż pan się spodziewał. Więc kolejnego dnia była kolejna i znowu pudło. Spacer z jeszcze inną był wczoraj i tu być może coś uda się ugrać 😁 wyraźnie widać że w drugim tygodniu turnusu ów pan poszukiwacz przyspieszył w swoich podbojach 😆
Niestety pierwszy tydzień turnusu mozna uznać za stracony ponieważ pan zainwestował ten czas w Panią ktora absolutnie nie była zainteresowana takimi przygodami😁 ale trzeba przyznać że próbował ostro i był bardzo cierpliwy😅 No ale wiadomo teraz czas goni bo półmetek za nami więc trzeba przyspieszyć 😅
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Sloneczko »

Witaj Miriam :kwiat: Dużo masz chyba czasu :D
A ty tak nic....... ;)
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Miriam pisze: 19 maja 2021 05:28
Miriam pisze: 15 maja 2021 21:58 Dziś wieczorem zauważyłam romans na moim turnusie 😊
Po tygodniu poszukiwań pewien elegancki pan w końcu upolował odpowiednią kandydatkę. Dziś było pierwsze wspólne wyjście w miasto 😆 zobaczymy jak się to rozwinie . Czy kandydatka sprosta? Czy kandydat będzie odpowiedni? 🤔

No niestety kandydatka okazała się być mniej przystępna niż pan się spodziewał. Więc kolejnego dnia była kolejna i znowu pudło. Spacer z jeszcze inną był wczoraj i tu być może coś uda się ugrać 😁 wyraźnie widać że w drugim tygodniu turnusu ów pan poszukiwacz przyspieszył w swoich podbojach 😆
Niestety pierwszy tydzień turnusu mozna uznać za stracony ponieważ pan zainwestował ten czas w Panią ktora absolutnie nie była zainteresowana takimi przygodami😁 ale trzeba przyznać że próbował ostro i był bardzo cierpliwy😅 No ale wiadomo teraz czas goni bo półmetek za nami więc trzeba przyspieszyć 😅
Oszalałaś :?: :?: :lol: Nie masz co robić?? Miejscówki mi lepiej poszukaj :roll:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol:
Miriam może wpadniesz w oko temu Panu i będziesz następna :P i może jeszcze się okaże, że Pan po prostu szuka Towarzystwa nie tylko na czas pobytu w sanatorium :oops:
I ROMANS będzie jak nic 8-) i nie tylko sanatoryjny :lol:
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maryann mówisz i masz 😆
Zenku no niestety ja już swoją szansę miałam 😅 i nie skorzystałam 😆 teraz biedny jest tydzień w plecy 😅
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sloneczko pisze: 19 maja 2021 07:42 Witaj Miriam :kwiat: Dużo masz chyba czasu :D
A ty tak nic....... ;)
Witam witam 😆 tak mam dużo czasu a wtedy robię bardziej pożyteczne rzeczy niż romansowanie 😊
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przed laty mieliśmy starszego księdza przy tuszy w parafii.Spowiedź: tak głośno,że było wszystko słychać:zostaw tego sąsiada,przejdź do swoich grzechów :)
ODPOWIEDZ