Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A jak pisze baba to nawet starać się nie musi...
Paniom zawsze można zaimponować prawdomównością, szczerością ... Ściemy to już nawet małolaty nie kupują
Felice,
jednak początek weekendu jest widoczny i takich detali nie dostrzegam ,
przepraszam i cóż słowo się rzekło, więc po męsku rzecz ujmując już nie uda mi się tego,
co się rzekło zmienić
ZenekM197 pisze: 21 maja 2021 19:10
Felice, chłop jak się stara to pisze jak baba ,
cóż w ROMANSIE nie ma wyjścia, wypadałoby Paniom zaimponować,
pozostaje tylko kwestia czym, staram się jak mogę
Miriam dwie na raz No, nie wiem, chyba tak na raz to nie wiem czy sobie poradzę ,
ale jestem otwarty, propozycja padła, a ja ją przyjmuję
"W następny" trudna sprawa, bo następny i następny po tym następnym mogę mieć zajęty
Ale kto wie Może ustalimy następny po następnym i dojdzie do spotkania, bo co to za ROMANS bez spotkania