ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: ROMANS

Post autor: ZenekM197 »

Miriam,
grudzień odpada, bo dni są zbyt krótkie, chyba że z noclegiem 8-) to już byłby całkiem dobry plan na mikołajkowe romansowe spotkanie :serce: .
Tylko nie wiem czy do grudnia :serce: wytrzyma w takim ROMANSIE :mrgreen:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I jak łatwo zauważyć, pogoda nie ma znaczenia, bo chociaż na dworze deszcz wiosenny kropi to w ROMANSIE cisza :o 8-) , no chyba, że to cisza przed romansową burzą 8-) :lol: i zaraz nam tu od ROMANSU w głowach się zakręci :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Zenek - są osoby, rzeczy i czynności, dla których zdecydowanie najlepszym miejscem jest świat realny :o
Właśnie takim czymś jest ... ROMANS :serce: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
Tak, ale od czegoś trzeba zacząć ten ROMANS ;) :lol: , a tu jest taki temat, więc mam nadzieję, że otrzymam w nim wskazówki i wsparcie ;) :D , żeby gafy w realu nie strzelić :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Felice pisze: 21 maja 2021 18:43 Miriam masz pewność, że chłop? Pisze jak baba... 😂
Miriam ma zdecydowanie większą tolerancję na ludzkie przypadłości...pewnej natury :lol: :lol: Albo ją to po prostu bawi :P
Bonus
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2021 12:00

Post autor: Bonus »

ZenekM197 pisze: 23 maja 2021 10:13 Hipokryt,
Tak, ale od czegoś trzeba zacząć ten ROMANS ;) :lol: , a tu jest taki temat, więc mam nadzieję, że otrzymam w nim wskazówki i wsparcie ;) :D , żeby gafy w realu nie strzelić :lol:
Zenonie, przyjedź do Kołobrzegu to zobaczysz jak mimo pandemii się romansuje. Ważne są chęci i taka jedna co nas zakręci. I luzik. Pamiętajmy że całujemy się bez maseczek :oops:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hmmm...
Do Kołobrzegu mam przyjechać, żeby zobaczyć jak bez maseczki będziesz się całować ;) :D , to może zdjęcie na smartfona z selfie mi przyślij i to na razie będzie pierwsza lekcja 8-) :lol: , a na następną oczywiście już czekam, bo cóż czas szybko płynie⏰ więc pośpiechu niby nie ma, ale kurs z reguły szybko się odbywa i tak podobno jest w ROMANSIE im krótszy tym bardziej namiętny :D , ale o tym może opowiedzą nam nasi Forumowi specjaliści, co w ROMANSIE się lubują :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Zenek

Ty nie patrz na Kołobrzeg bo to dla Ciebie podróż widząc skąd jesteś przez Cała POLSKĘ
Ty Chłopie lepiej pakuj się szukaj rezerwacji bo Zaproszenie dostałeś i to już na najbliższy weekend.
Ja bym Chętnie wbił ,ale Niestety Maj-Czerwiec to u Mnie okres Imprez -Urodziny -Rocznice etc.
Aż zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś dodatkowego etatu i Wszystkie Soboty do 25 czerwca zajęte
Może i z czego się ciesze Lipiec będzie wolniejszy
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku,
Ogrodnik stwierdził, że na ROMANSIE się nie znam i cóż nie będę ukrywać, niestety to prawda :oops:
A zaproszenie nie dotarło :roll:, z pewnością listonosz się pomylił i wysłał na na adres mi nie znany, a znając szczęście swoje to jeszcze nie zostało wysłane, albo kawa komuś na kopertę się wylała i szansy nie ma już żadnej, aby do mnie dotarło, więc pewnie lepiej będzie jak znajdę wieś zabitą dechami i tam się zaszyję :) ,bo ciągle Ktoś mi po piętach depcze ;), albo z Tobą Darku do pracy w sobotę powędruję, jak znajdziesz dla mnie robotę, jak to mówią młodzi :) Żartowałem :lol: chociaż i tak się zastanawiam czy to o mnie chodzi czy o drugiego klona Hipokryta, jak to zwykło mówić się na Forum :) , bo może to dla Rudej zaproszenie :?: I ciekawość już mnie zżera i chyba nocka nie przespana będzie a rano z Rudą będę gadać, może czegoś więcej się dowiem :D I tak to jest z ROMANSEM, że wciąga i nas i naszych znajomych, a pewnie też i postronnych osób kilka jeszcze bardzo się interesuje tym, co w ROMANSIE się dzieje. 8-)
Darku imprezy, o których napisałeś są ważne i kiedyś też sami musimy poświętować, co prawda świeczek do zdmuchnięcia sporo będzie i na raty czasami nam to dmuchanie wychodzi ;) :lol: , ale fajne i miłe są te chwile :D więc do Kołobrzegu innym razem się wybierzemy, zawsze mogę trzy dni podróżować do celu, tego przecież mi nikt zabronić nie może :D, a teraz może jednak spać się położę, bo jeszcze zacznę bardziej ROMANS nakręcać ;) :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

A czy to ważne, kto z kim romansuje :?: Płeć też może być czymś umownym :lol:
Według mnie najważniejsze, że jeszcze komuś się chce tutaj przeżyć... ROMANS :D :serce:
ODPOWIEDZ