Krynica Morska Zefir 20.06.2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2019 06:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Krynica Morska Zefir 20.06.2021

Post autor: nelacom »

Cześć:-) czy w tym terminie ktos jedzie do Krynicy?
ppl
Na forum od: 22 maja 2021 19:21

Re: Krynica Morska Zefir 20.06.2021

Post autor: ppl »

Cześć:-)
O ile test na Covid pozwoli to wybieram się w tym terminie.
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Super😃już się martwiłam ze będę sama😉skąd jedziesz?
ppl

Jadę autkiem z Torunia.
Co do tego że będziemy sami - wielu którzy tam będą może nie wchodzić na ten portal, a Ci którzy wchodzą mogą nie mieć konta by coś napisać. Szkoda że nie można dokonać wpisu jako gość bo pewnie odezwaloby się więcej ludzi.
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej🙂ja oczywiście żartowałam z tym ze będziemy sami. Co do samego portalu pewnie tez nie kazdy,wie ze coś takiego w ogóle jest. Założyłam ten wątek ponieważ dwa lata temu poprzez to forum poznałam fantastycznych ludzi , z którymi od pierwszego dnia stworzyliśmy świetną paczkę a dzięki temu pobyt byl naprawde bardzo sympatyczny. Mam nadzieję że i tym razem uda się spotkać wcześniej tutaj na forum🙂
Jezdzisz rowerem może? Samochodem mozesz sobie go przywieźć 😉 ja tez jadę autkiem , ale z Wawy a rower oczywiście zabieram ze sobą, licząc że znajdę chętnych na wspólne wycieczki😉
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Moze ktoś jeszcze jedzie do Zefira?😁
ppl

Właśnie jestem na etapie organizowania bagażnika dachowego żeby zabrać rower. Bo niestety do auta nie zmieszczę ;).
Rozważałem wypożyczanie roweru na miejscu ale to trochę za droga impreza. Bagażnik dachowy będzie tańszą opcją. Ciekawe czy będzie gdzie pojeździć? I czy pogoda będzie sprzyjająca?
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Zdecydowanie polecam zabranie swojego roweru....te z wypożyczalni nie dość że drogie to i czesto poprostu rozklekotane..znajomi czesto narzekali. Ja zawsze biore swoj..a o miejsca do odwiedzenia nie martwię się..zawsze cos ciekawego w nowym miejscu jest ..a tam akurat z tego co słyszałam infrastruktura rowerowa jest dobrze rozwinięta i w stronę
Mikoszewa i w stronę granicy ...pogode zamówiłam😁
Ciekawe czy ktos jeszcze sie odezwie...
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Murko...o czym Ty piszesz? Przecież ppl odpisuje na wiadomości ... czy Ty też jedziesz do Zefira? Podobno byles tam juz? Opowiesz jak tam jest?
nelacom
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej..czytam ze zrozumieniem aczkoliwek Twój post średnio pasowal do tematu wątka..ale to nieważne. Z tego co się orientuje to przynajmniej ZUS warszawski kieruje teraz na rehabilitację osoby, które mialy skierowania wydane rok temu ale z powodów oczywistych nie pojechaly. Byc może u Ciebie te przydziały odbywają sie szybciej. Ja miałam decyzję z lutego 2020 i fuksem udalo mi sie wskoczyć na czyjeś miejsce w czerwcu...inaczej moze bym dostała wrzesień 😃 polecam dzwonić do ZUS i dopytywac..moze tez uda Ci sie jeszcze latem pojechać. Powodzenia🙂
ODPOWIEDZ