Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Weźmiesz mniej odzieży i butów i będzie mały bagaż a tak na serio to bus jest dobrym pomysłem zamiast parkować na ulicy lub podwórku gdzie nikt za nic nie odpowiada. Ja będąc 2 lata temu przy ul. Pięknej parkowałem na ulicy bezpłatnie a obok też na ulicy lub obok ulicy na nieogrodzonej posesji ludzie płacili po 120-150. W innych postach już pisałem o sanatoriach na Ukrainie i warunkach tam panujących w tym parkingach telewizorach zabiegach i wyżywieniu- daleko nam do nich.
Wycieczki są nad Solinę, zakopane, Kraków, Bochnia, Budapeszt i Słowacja baseny siarkowe pod gołym niebem z których korzystałem i polecam ale spacery też są ok