Wieczorki taneczne u schyłku wiosny

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wieczorki taneczne u schyłku wiosny

Post autor: forumowicz »

Zbigniew165 zachował klasę pisząc do mnie na pw,w zwiazku z powyższym zglaszam skasowanie moich wpisów, i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Tylko wpisów? Konta nie? Zwykle jak strzelasz focha, konto też zgłaszasz do skasowania.
Wcale mu się nie dziwię, że napisał jak wyciągasz na forum jakieś plotki (a fe!) sprzed roku.
Żeby zaspokoić Twoją ciekawość z innego tematu dodam, że rzadko chodzę w garniturze,
bardzo często za to w krawacie i nie posiadam żadnego sygnetu.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dani masz rację.
Zresztą u mężczyzny też najważniejsza jest higiena, a czy on będzie w klapkach czy na bosaka
to jest mi to całkiem obojętne :lol:
Najważniejszy luz i wygoda :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziadek tak trzymaj już mi się podobasz,milego wieczoru
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Raczej wolałabym takiego delikwenta na tańcach nie widzieć :?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Otóż to Słoneczko .
Na mnie sygnety czy złote łańcuchy nigdy nie działały :lol:
Mam nawet złe wspomnienia z tym związane ale może jednak pozostawię to bez echa .
P.s. a Dzia-dek całkiem mądrze mówi :) .
Pozdrówka wszystkim .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ile ludzi tyle opini i każdy niech ubiera się tak jak lubi. Przez strój możemy wyrazić też siebie, dać pierwszy sygnał dla innych, jacy jesteśmy. Zgadzam się też z opinią, że poprzez odpowiednio dobrany do okazji strój możemy okazać szacunek osobom, z którymi będziemy przebywać. Klasyczna, niewyszukana elegancja zawsze się obroni. Jednak strojem nie da się przykryć złych manier. Można ubrać garnitur czy modną kieckę, a słoma z butów i tak wyjdzie, jak ktoś nie potrafi się zachować.
Gość

Post autor: Gość »

Dokładnie tak...
Dodam tylko tyle, że niektórzy Panowie i tak będą burakami niezależnie od wartości stroju i markowych perfum wylanych na siebie.. A takie egzemplarze są widoczne z daleka , przynajmniej dla mnie.

Co do klapek... przez dwa dni na okrętkę mijali mnie panowie, w klapkach basenowych, grubych skarpetkach, lekko traconej czasem koszulce i dresie... strój zabiegowy, czy parkietowy? Masakra.
Osobiście lubię luz przez co rozumiem dobrane dżinsy, koszulę..są jednak takie spotkania i takie momenty, że sukienka i odpowiednia biżuteria to must have (szpilek nie noszę bo zwyczajnie kręgosłup woła... zdejmij) ale bywa i tak, że idealnie dobranym dodatkiem są.. perfumy. Te męskie też...

Nie lubię jak mnie coś krępuje... również w tańcu. Finalnie jednak lubię się zmęczyć poznając miejsca nieznane i odrywając na nowo to co już teoretycznie znam, potańcówki są zdecydowanie na kolejnym miejscu.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Oj :? Człowiek skrobnie coś na chybcika, więc nie ma się co dziwić,że interpretacja szeroka :D Dziadku, dresu, t-shirtu i klapek na tańce nie założę, ale dżinsy -balerinki, sukienkę-balerinki. Ja na co dzień często w wysokich obcasach latam, więc w sanatorium "na płasko" :lol:
Ja bym chciała Felice, żeby to była sportowa elegancja, tylko mi te podarte portki trochę nie pasują :lol: :lol: chociaż muszę przyznać, że z wiekiem te dziury w portkach coraz mniejsze :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dziury czy kanty...ech niech w końcu człowiek radośnie będzie mógł trącić nóżką :) :lol: ;) tego sobie i Wam życzę.
Taniec to wolność...i niech tak pozostanie.
ODPOWIEDZ