ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: ROMANS

Post autor: lubelanka64 »

przy całym szacunku dla piszących posty w tym temacie chcę wyrazić swoje zdanie, że zamieszczane wpisy nijak się mają do idei ROMANSU....."w parku pod platanem Pani siądzie z Panem...." Pozdrawiam i życzę subtelnego romansu.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

🤔, cóż najwyraźniej kiepskie w tym temacie mamy doświadczenie :oops: , a skoro tak "twardo po ziemi stąpamy" to wciąż szukamy języka wspólnego, który nas w ROMANSIE zauroczy lub zniechęci całkowicie, by w ROMANSE się wdawać 8-) :lol: :lol:
Lubelanko, a tak swoją drogą każdego co innego w Lubej lub Lubym pociąga🧐, więc wiersze i piosenki były, ale jeszcze potrzebna jest rozmowa, czasami nawet zaczepna :twisted: , by sprawdzić czy Adorator lub Adoratorka tak jak chcemy się zachowa :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Wydaje mi się, że w temacie ROMANS wszyscy na świecie poszliśmy bardziej "do przodu" i jesteśmy nowocześniejsi pod wieloma względami. Dość dawno temu obowiązywał cytat: "w parku pod platanem Pani siądzie z Panem....". Obecnie to już nie jest takie oczywiste, że pary muszą być mieszane. I nie jest to tylko moje zdanie...
Max-R pisze: 08 cze 2021 12:28 oczywiście,że może być romans tych samych płci :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tragedia :!: :twisted: a nie ROMANS :oops: , postępowa taka nie jestem jeszcze, ale kto to wie, co człowiekowi może strzelić do głowy :lol: , jak będziecie ten temat wałkować na wszystkie strony :roll:
a ja cały czas wolę męskie amory :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - wyjątkowo zgadzam się z Twoim zdaniem :D
Również i ja cały czas wolę męskie amory :D
Pod warunkiem, że z tego będzie jakiś ROMANS :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipusiu :o
To już się teraz pogubiłam :oops: , wolisz z Zenkiem amory 8-) :D To jednak jesteś postępowy ;) , a ja się wciąż łudzę, że z Zołzą Rudą masz ochotę na amory, a przy okazji można wpaść do ROMANSU, żeby na bieżąco na Forum Wszyscy wiedzieli, że ROMANS nie zna granic ;) :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - dobry ROMANS to bardzo trudna sprawa :o Bywa tak, że zakochani chodzą lata długie, jak jedno chce to nie chce drugie :lol:
W tej niezręcznej sytuacji pozostało mi tylko zaproszenie Ciebie na lody o nazwie ... ROMANS :lol:
Obrazek
Fotka prawdziwa, ręka moja a lody...sama pychota :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kusiciel!!!😋 Aura sprzyja, a jeszcze lody o nazwie zgodnej z naszym tematem to chyba wyjdzie dobrana para 8-) :lol: :lol:
Fakt, nie wiadomo czemu człowiek chciałby, ale ciągle decyzję zmienia :P , ale niepewność dodaje smaku :P , więc kuś nadal i nie zrażaj się wcale, bo może przy okazji apetycznych lodów jeszcze nagrodę dostaniesz 8-) :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - musimy koniecznie skonsumować razem ten ROMANS (niekoniecznie w czerwonym pudełku) :lol:
Sezon przed nami, wakacje coraz bliżej, więc trzeba tylko ustalić szczegóły i wszystkim obowiązkowo zapodać to w temacie ROMANS :serce: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipuś :lol: :lol: to teraz jeszcze musimy zamieścić na Forum rubrykę, w której odnotujemy ważne daty związane z wyjazdami, powrotami i ROMANSAMI 8-) :lol: :lol: , a wtedy Wszyscy będą dobrze zorientowani i doinformowani, kto, gdzie i kiedy, a wtedy nasi Forumowi Archiwiści będą mieli mniej pracy ;) :lol: :lol:
Hipokryt, nie ma problemu czerwone pudełko na związek z kolorem serca :serce: chętnie najpierw skuszę się na te ROMANSOWE lody ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ