Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
darek pisze:Potwierdzam Malgosiu ,że Lublin jak i Lubin maja tradycje szczypiorniaka ,jednakże ZASTANAWIAM się DLACZEGO dopiero DZIŚ Telewizja Publiczna w TVP-2,ktora ma nieśc ...misje publiczna pokazał dopiero 6 Mecz Naszych Pań.
Fakt były mecze ,ale w kodowanej TVP Sport .
Popularyzacja sportu w Naszych mediach to niestety pilka kopana i skoki ew Pani Justyna .
Ciekaw jest czy pokażą juz WSZYSTKIE 3 mecze Naszych PAŃ
a balonika nie ma co pompowac bo Osiągeły JUZ BARDZO DUZO
Witaj Darku
Sledziłam kazdy mecz w internecie poniewaz gdzieś coś tam w serduchu zostaje jeśli poświęciło się kawałek życia tej dyscyplinie rezygnując z przyjemności proponowanych przez normalne życie nastolatków . To o czym piszesz czyli o piłce kopanej to nawet nie chcę myśleć nie wspominając o napisaniu choćby jednego zdania . Pokazanie teraz tego akurat meczu to czysta kasa ...i tyle cieszmy się tym co już mamy mając duuuużo mniejsze możliwości finansowe w Polsce , ale myślę ,że jeszcze drzemią jakieś iskierki jak to DZIWEWCZYNY KRZYCZĄ ,, DLA ORZEŁKA " jest to stary okrzyk ,ale jak bliski