Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: Andrzej1958 »

Czytam, czytam i wychodzi mi, że Ty nie jesteś kleine tylko große. ;) :P
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Kleine tyczy się moich gabarytów, :D   a czy jestem große nie mnie to już oceniać, ale na pewno bywam Hexe i nie ja sama ten przydomek wymyśliłam, ja tylko go zaakceptowałam, z radością :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Taaakkk, wszystko się zgadza poza jednym: "niewybredne słownictwo nie dotyczyło Ciebie", więc kogo kleine, (grose), hexe?
I jak tu marzyć o Kobietach, które tyle haseł obcych w imieniu mają :?:
Chyba na portalu randkowym inne zasady panują i chyba większość wie czego tam szuka, a tutaj nie wiadomo czy nawet po dobrym słowie schłostany nie zostaniesz :oops: 8-)
Ogródki, ogródki już opanowane :lol: , ale dla nas zawsze miejsca są zarezerwowane, a mój kolega już prym wiedzie i szlachetne płyny w siebie wlewa i ciekaw jestem, jakim dzisiaj uraczy nas widowiskiem, które będzie warte zapamiętania ;) :D
Do miłego...
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo ja zakamuflowana opcja niemiecka jestem. :lol:
Chyba jednak jestem głupia, bo jakoś nie widzę, bym gdzieś Ciebie naznaczyła epitetem. Słowa na k użyłam w znaczeniu kobiety lekkich obyczajów, tłumacząc, że nie ma tu korelacji z kobietą wolną i niezależną.
Na temat portali randkowych, chyba rzeczywiście nie powinnam się wypowiadać, bo się na tym nie znam, mea culpa.
Udanego wieczoru życzę i spełnienia marzeń o kobietach, które Cię chłostać nie będą.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A tak pozwolę sobie jeszcze dodać, po lekturze innych wątków:
"Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, możesz to zignorować. Jeśli mówią ci to dwie osoby, możesz zacząć się niepokoić. Jeśli wszyscy dookoła ci to mówią, to idź do domu i połóż się spać".
(Nie wiem czyje to słowa, gdzieś słyszałam i zapadły mi w pamięci, bo bardzo prawdziwe są moim zdaniem).
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Kleinehexe pisze:
"Bo ja zakamuflowana opcja niemiecka jestem. :lol:"

:lol: :lol: :lol: :lol:
Miałem rację, jesteś Wielka Wiedźma. ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Ogródki, ogródki już opanowane i fajnie na mieście ludzie się bawią, ale muszę się przyznać, że ciekawość mnie zżerała, co mi Hexe dziś odpowie.
A tu zaskoczenie, bo do tych niebezpiecznych große sytuacji jeszcze na dodatek jesteś Kleine :o
Twoje tłumaczenie, chociaż mętne przyjąć muszę, bo nie lubię mieć konfliktów, a co chodzi o portale randkowe to może jeszcze się na nich kiedyś spotkamy ;) :D
A na chłostę chętnie się zgodzę, o ile jest prawdą, że jesteś Kleine, a nie hexe 8-) :lol: :lol:
Do miłego, przepraszam, ale gwar skupić mi się już nie pozwala...
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nic nie musisz, ja tu nikogo do niczego nie przymuszam, ale też zgodzić się z Tobą nie mogę, że moje tłumaczenie jest mętne. Każdy ma prawo do własnego zadania. Nasze są zgoła odmienne i tak niech pozostanie, bo bioróżnorodność w każdej dziedzinie jest wskazane. :) Zupełnie nam nie po drodze, więc na żadnych portalach randkowych się spotykać nie będziemy i chłostać też Cię nie będę, choćbyś o to błagał. :lol:
A jaka jestem? Jestem po prostu sobą.
Dobranoc, pchły na noc :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jeżeli panie podalyscie prawdziwe cyfry to:Numerologiczna 3 i 4 raczej nie zakochają się w sobie, ponieważ mają ze sobą niewiele wspólnego. Można powiedzieć, że żyją w dwóch całkowicie różnych światach, których nie sposób połączyć
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No raczej i tu numerologia potrzebna nie jest, by to stwierdzić. To gołym okiem widać, że się nie dogadamy, bo kompletnie nie rozumiemy, co autor miał na myśli.
Tylko dlaczego piszesz panie? Rozumiem, że i Ty uważasz, że on i ona to jedna osoba? Ale to w sumie nie ma większego znaczenia, różnimy się i tyle. Ważne by pięknie się różnić, bez agresji i złych emocji.
ODPOWIEDZ