Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dostałam skierowanie do sanatorium Arka- Mega na ul. Kościuszki 11 w Kołobrzegu. Czy ktoś może się podzielić opinią na temat tego sanatorium? Interesują mnie warunki pobytu, jakość wyżywienia, obsługa. Z rozmowy telefonicznej z recepcją dowiedziałam się, że pokoje są trzyosobowe bez możliwości dopłaty do jedynki lub dwójki. Będę wdzięczna za wszelkie opinie. terszu.
Arka Mega w Kołobrzegu to sanatorium napięć. W styczniu byłem prywatnie w San i czasami przychodziłem do Arki. Arka jest to sanatorium gdzie jest prawie wszystko tak,że jesteś szczęściarą. Nawet jest kino. Jest tam dosłownie wszystko czego sobie wymarzysz ( jak na pobyt w sanatorium ).Na samej górze jest obrotowa restauracja i pysznymi ciastkami i lodami. Na pewno nie będziesz miała czasu na nudę. Ja dostałem skierowanie 0d 03.01.2014 roku do Willa Fortuna. Jakby porównać Akra 5 pkt willa fortuna 3.Jadę pierwszy raz z NFZ. Jak odczułem w telefonicznej rozmowie z pielęgniarkami skierowani z NFZ są traktowani na 3 pkt a prywatnie zupełnie inaczej. Może tak mi się wydaje bo jadę pierwszy raz z NFZ zobaczymy na miejscu. Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem pozdrawiam Piotr
Myślę,że nie przeczytałeś dokładnie mojego zapytania. Ta Mega do której mam skierowanie nie leży na Sułkowskiego tylko na Kościuszki i jest tą biedniejszą siostrą tej wypasionej.
Sanatorium Mega -Kołobrzeg ul Kościuszki
Sanatorium oddane do użytkowania w latach 70 tych ubieglego wieku po GRUNTOWNYM Liftingu w latach bodajże 2007-2009
Warunki powiedziałbym Bardzo dobre jak na osrodki kołobrzeskie tzw Gorna pólka na niektore zabiego kuracjusze dowożeni byli do ARKI na Sułkowskiego-Basen
Osrodek bardzo kameralny około 150 kuracjuszy pokoiki faktycznie w 80% trzyosobowe -wyposażone we Wszystko TV ,bodajże lodowka , radio sztućce i reczniki Niestety bez szlafrokow.
Baza zabiegowa na miejscu oprocz basenu ,na ktory kuracjusze sa dowożeni Połączony z Duża Arką
Mialem przyjemnośc byc tam" lata świetnlne temu "i do nadal odwiedzam podczas pobytow .. Kilka osob z personelu
Ośrodek na uboczu za Verano i wspomnianym Sanem - jednaże mający swoj specyficzny pozytywny Klimat
Chetnie pojawilbym sie tam kolejny raz niestety w/w osrodek nie obsługuje Moich schorzeń
Jedyny minus na zimowe wieczory to niestety w Medze maja ograniczone zabiegi te rozpoczynające sie po 19,00 ,ale wpromieniu 5 minut spacerem jest tak San jak i Verano
Osrodek godny polecenia