NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: GIENIA »

Witam , witam :D

Weekend był rodzinką , a dzisiaj luż luzik :) upał będzie , ale dobrze , że wiaterek powiewa 8-)

3majcie się Nocni zdrowo :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Nocne :serce:
Madziu, chyba teraz Wszyscy narzekamy na te temperatury, ale najważniejsze, żeby omijały nas huragany :roll: , bo są prognozy, że z zachodu mogą dotrzeć i do nas :). Zawsze się bałam kiedy była burza, a co mówić o huraganie czy też tornadach :roll: A tak słoneczko grzeje i niech sobie grzeje, jak mu się znudzi to zajdzie za chmury, a później taki letni, ciepły deszczyk pokropi, podleje roślinki i jest wtedy dobrze :) ,
a jak grzmi, wieje to najchętniej bym się schowała, tylko gdzie :?:
Gienia była zajęta i z rodzinką się grzała, pewnie w altanie :P i tak niedziela zleciała, a teraz powrót do pracy, no chyba, że urlopik się zarekwiruje ;) :lol: to przy takiej pogodzie nad wodą można cały urlop przesiedzieć, a raczej przeleżeć :lol:
Andrzej, nie wiem jak to robisz, że tyle w Nocy gadasz ;) :lol: O północy to już byłam grzecznie w łóżeczku z butelką pod ręką ;) i przez sen było nawadnianie, żeby z rana zwlec się z łóżka :roll: , ale i tak nie było lekko :)
Darek, następnym razem mogę z Tobą posiedzieć nawet na nudnym meczu, co prawda nie wiem czy rozeznam się na tych rzutach rożnych i karnych, nie wspominając o spalonych :P , ale nawet czasami udaje mi się rozpoznać naszych na boisku ;) :lol:
Miłego popołudnia życzę :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam po kolejnych upalnym dniu ,Madzię :kwiat: już wysłałem do domu ;) -dalszego Miłego pobytu ,Gienia :kwiat: rodzinnie a Ryszawa po romansach śpi z......butelką ;) Grażynka :kwiat: zapracowana ,a wszyscy inni odpoczywają w chłodzie albo mecze oglądają, ja po nocach urzęduję bo wtedy jest totalny spokój ,troszkę chłodu i można sobie samemu z ... sobą pogadać , nikt nie słyszy i nie pokaże że masz ...kuku na ,,,muniu :o ,Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole przesyłam, Miłego Wieczoru Życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Ja wróciłam po dziennym dyżurze i śmigam po necie. Trzeba się zresetować 🤣. Pozdrawiam cieplutko Nocne Gaduły i buziaczki zostawiam 😘😘😘
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobry wieczór :kwiat:
Dzień zabiegany ,dopiero zagościłam ,nie obecna na forum :)
Lewek po pracy ,reset wskazany ,zwłaszcza odpoczynek :)
Upalny słoneczny dzień ,mija nareszcie chłodek ,oczekujemy deszczu :o
Buziaczki , pozdrowienia :kwiat: :serce:
Wypoczywającym w kurortach ,dalszego super pobytu :kwiat:
Dobranoc nocne marki :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Nocnym tylko powiem Dobranoc :)
Zajrzałem wcześniej, ale upał dokuczał w ciągu dnia i dopiero teraz kiedy zrobiło się w sam raz, jak dla mnie ;) mogę coś skrobnąć :P Grażynka, jak zawsze na brak zajęć nie narzeka :) , ale jeszcze trochę i urlop, zawsze oddech będzie można złapać, o ile wnuki nie będą Babci chciały usidlić ;) :P
Lewku odpoczywaj spokojnie, bo jutro znowu upały nas czekają, ufff... nie będzie lekko :)
Andrzeju masz rację, u mnie jest podobnie, nocą gdyby nie to, że oczy się same zamykają to zawsze lepiej mi się nie tylko pracuje, ale przede wszystkim mogę robić wszystko 8-) , o ile żona mnie nie doprowadzi do porządku :lol: :lol:
Ciekawe jaką Ruda ma butelkę przy tym łóżku? A w zasadzie bardziej, co to za ciecz jej tak nocą smakuje :?: ;)
Kolorowych snów :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lewek :kwiat: po dziennym dyżurze , Grażynka :kwiat: po pracy ,a Zenek zawartości butelek sprawdza ,Madzia :kwiat: jeszcze w cieniu chłodnym bursztynem uzupełnia płyny ,Białych Dam ostatnio nie było tu widać ;) Kolorowych i Spokojnych i Uważajcie bo już dzisiaj w niektórych regionach mają mocno piorunami i gradem z deszczem rzucać ,Papatki :kwiat: :serce: :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Nocne :serce:
Andrzeju, tak tylko informacyjnie, Zenkowi nie udało się jeszcze sprawdzić zawartości butelki, co w łóżku ze mną ostatnio bywa ;) :lol: :lol:, ale jak będzie bardzo dociekliwy to zdradzę mu nazwę Marketu, w którym całą zgrzewkę tej przezroczystej cieczy w plastikowych butlach zakupiłam 8-) :lol: :lol:
Pozdrawiam Wszystkich nie wiem czy mogę dodać, że cieplutko ;)
Później się odezwę, ale muszę coś przetrącić, bo kiszki marsza grają :lol: :lol: ,
więc muszę im coś podrzucić, żebym za chwilę orkiestry symfonicznej pod biustem nie miała ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Spóźniona ,dopiero witam się z Wami :kwiat:
Zenku ,tylko mała wnusia nie usidla w żłobku , mieszka dalej :)
Urlop zarezerwowany dla mnie i męża na odpoczynek :D
Dzwoniłam rezerwacja potwierdzona ,wypoczynek Kołobrzeg 8-)
Mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy ,urlop terminowy :)
Po deszczu chłodno ,nie trzeba podlewać ogrodu 8-)
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam, Grażynka :kwiat: już o urlopie myśli- pewnie lepiej się pracuje-oby był udany ,Ryszawa :kwiat: ciągle o pewnej....zawartości ;) ,po upałach troszkę chłodu i gdzieniegdzie grozy-jeszcze parę dni to potrwa,Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam :kwiat: :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ