Czy romans w sanatorium jest wskazany

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Czy romans w sanatorium jest wskazany

Post autor: ANDY12345 »

U mnie już przeszedł deszczyk :lol: , a co jutro będzie to zobaczymy ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Poczytałem :o
I morał mi się nasunął, że mamy Panie grzeszne, bezgrzeszne i te co na ROMANS czekają 8-) :D ,
a Panowie, tak jak ja wciąż okazji szukają :oops: , by w ROMANS sanatoryjny wkrótce uderzyć ;)
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

a wracając do tematu przewodniego pokoju to musimy napisać jeszcze o jednym spostrzeżeniu
Duża ilość kobiet do sanatorium przyjeżdża w jednym celu, znaleźć partnera życiowego. Uważają, że rozwiąże to wszystkie ich kłopoty. Przywożą 3 walizki ciuchów (made-in-China lub second hand na wagę). Nie cieszą się ze wspaniałych zabiegów ani z czasu wakacji (jedynego czasu, który mogą poświęcić tylko sobie) tylko od pierwszych chwili biegają w poszukiwaniu partnera. Byłam 2 razy w sanatorium ale za każdym razem oczy robiły mi się większe jak głowa widząc te rewie mody. Oczywiście w 90% udało im się pierwszego dnia zainteresować sobą jakiegoś pana. Ale następnego dnia pan zaczynał chodzić bokami i ich unikać a panie dyskretnie ocierały krokodylowe łzy bo przecież miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle.. Okazało się, że poznana pani poza przepisem na pomidorową czy wspaniałym przepisem na pierogi ruskie, nie ma wiele do przekazania. Nie przeczytała żadnej książki, świat też niewiele ją interesuje ..
Drogie kochane kobiety ja wiem, że ta pomidorowa i pierogi też są ważne (bo sama lubię gotować) ale rozwijajmy się, przeczytajmy ciekawą książkę, idżmy do kina czy teatru, nie leżmy jak kłody na plażach a ruszmy się i zobaczmy kawałek świata a od razu nasze życie stanie się ciekawsze "świat stanie w różach", a reszta ułoży się. Miłość nie lubi rozgłosu, przychodzi sama niezapowiedziana, jak ma przyjść to przyjdzie. Skupmy się na sobie.
Bo w życiu jest tak jak z tym dzbanem, jeśli pusty, nawet najpiękniejszy jest bezużyteczny, ale jeśli nalejemy do niego wody to da ochłodę wielu ludziom. Dlatego jeśli mamy piękne wnętrze zaciekawi wszystkich (o partnera i o przyjaciół łatwiej) ale jak puste ... nawet nie skończę, zostawiam w domyśle ...
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Jowito i cała prawda w kilku zdaniach zawarta.
🌻
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Aaaaa to o TYM wnętrzu mówiliście :twisted:
A ja myślałam, że o INNYM :P
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Jowita 👍
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak naprawdę ten poważny temat źle zaczęliśmy. Trzeba uporządkować. O jakim romansie piszemy ? Czy o romansie na całe życie, czy na 3 tygodnie, czy chodzi tylko o sex.Sa różni kuracjusze i różne kuracjuszki.Jedni jadą do uzdrowiska w celach zdrowotnych i nie interesują ich żadne romanse imprezy itd,inni jadą podleczyć się i przy okazji dobrze zabawić, inni chcą zapoznać kogoś zakochać się, znaleźć partnera na dłużej, inni jadą raz czy 2 razy w roku czy co 2 lata oby urwać się i poderwać, zaliczyć sex i ok,jest następna grupa weekendowcy którzy przyjeżdżają co tydzień, zabawa i sex ,takie mają wymagania,i jeszcze dzigolaki dla których tj praca.Pytanie moje brzmi ,obywatele ktorej grupy poszukują dobrego wnętrza a których to nie interesuje?
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Maxiu piszemy o romansach w sanatorium, piszemy o tym co jest naszym zdaniem ważne, na 21 dni nie zmieniamy swojego charakteru.
Ja jestem przeciwna takim romansom "na chwilę" na 21 dni (ale to tylko moje zdanie) macie prawo do swojego.
Maxiu załóż pokój "Sex w dużym kurorcie" a wtedy będzie tylko o seksie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I ok.tylko że z moich obserwacji romans ten 21 dniowy to tak około 98%
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Myślę, że spokojnie pod wypowiedzią Jowity podpisze się większąść kobiet.
ODPOWIEDZ