NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

Lwica :kwiat: Cię do Się Przytuliła- to jakaś namiastka tych z kudełkami,Zenek teraz po Twoim stwierdzeniu będzie palił światło cały....dzień ,Pozdrowienia ,Serdeczności i Buziole Przesyłam :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Oby go tylko rachunek za prąd nie powalił na łopatki ;) ....idę mieszać w garnku
Buziole
Obrazek
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Piękne Kwieciste Buziaki :D może dowiemy się co z tego ...mieszania wynikło :) Kolorowych i Spokojnych Nocnym Życzę, Papatki :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 270 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich w nowym dniu :D

U mnie deszczu jak na lekarstwo :roll: , niby popadało , a susza niemiłosierna , roślinek szkoda :( , sztuczne nawadnianie to niestety nie to samo co deszczyk z nieba :)

A ja , tak jak Princi , też walczę dzisiaj z truskawkami :D

Spokojnego dnia Wszystkim :serce:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Nocne :lol:
Prince, Andrzej to tak odpowiem ;) :lol: :
Czy w dzień czy nocą to przy takiej pogodzie nogi tak samo się pocą :oops: , a jak światło nocą jest włączone to na chatę pchają się komarzyce, co na żywca, bez znieczulenia krew ze mnie toczą, a ja później Radiem je traktuję i kiedy usiądą to czerwone plamy na ścianie zdobią moje ściany i wtedy to już tylko abstrakcyjną, artystyczną sztukę nocą uprawiamy;) :lol: :lol:
Upał dokucza, deszczu nie było od nie wiem kiedy🤔, będzie ciężko, a tu jeszcze przed wyjazdem🚙 pasowałoby przynajmniej przejrzeć ubrania i zobaczyć, czy jeszcze coś się na sanatoryjny wybieg nada ;) :lol: :lol:
Idę zobaczyć co w innych tematach piszczy ;) , bo mimo gorączki pogodowej może są chętni do rozmowy, bo nie miałem czasu w pracy pogadać to teraz mogę być zbyt wylewny 8-) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Princi :kwiat: i Gienia :kwiat: z truskawkami walczą- mam nadzieję że jednak przetrwają tą walkę i wylądują w zamrażarce ,Zenkowi stopy się pocą ;) to może sandałki załóż i pospaceruj po ulicach zalanych...deszczem, albo do ....formaliny ;) przypomniał mi się stary wierszyk ....żeby ciało nie śmierdziało trzeba nogi......myć i nie tylko ;) Pozdrawiam i Miłego Wieczoru Życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kolejny upalny dzień niestety dla mieszkańców Librantowej i Koniuszowej koło Nowego Sącza tragiczny w skutkach po przejściu trąby powietrznej ,wielkie szkody w postaci zniszczonych domów ,pozrywanych dachów ,WIELKA TRAGEDIA zaraz po pożarze w Nowej Białej -gdzie widać pomoc jaka płynie z całej Polski, miejmy nadzieję że rejon w którym przeszła trąba powietrzna też otrzyma wsparcie nie tylko rządowe ale i od Ludzi Dobrej Woli z Całej Polski, Bądźmy Czujni ,zwracajmy uwagę na komunikaty ostrzegające przed anomaliami pogodowymi i rozważnie postępujmy ,Pozdrawiam ,Kolorowych i Spokojnych Życzę ,Papatki :kwiat: :serce: :kwiat: :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Nocne,
Andrzej, niestety tamte rejony ostatnimi laty są ciągle przez warunki pogodowe doświadczane i są w bardzo trudnej sytuacji, bo wcześniej powodzie a teraz trąby powietrzne. Poszkodowani pomoc z pewnością otrzymają ze wszystkich stron kraju, bo jak widać w takich sytuacjach potrafimy sobie wzajemnie pomagać i wspierać tych, którzy zostali przez przyrodę pozbawieni dachu nad głową i całego majątku, oby takich sytuacji było jak najmniej i oby nie było po takich wydarzeniach ofiar śmiertelnych :?
Trzeba śledzić prognozy pogody, chociaż nie zawsze całkowicie się sprawdzają, ale ostrożności nigdy za wiele.
Miłego dnia życzę i uważajcie na siebie :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 270 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Nocni :serce:

Ja mieszkam w rejonie , że zawsze omijały nas jakieś wielkie burze , trąby , wczoraj wieczorem tak w promieniu ok 3 km od nas padał grad wielkości orzecha , a u nas padał tylko spokojny deszcz 8-)
Syn wyjechał samochodem i szybko wracał , obawiając się o samochód :)

Są jednak rejony , gdzie ludzie mają duże zniszczenia :(

Spokojnego dnia Wszystkim :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam, miejmy nadzieję że wszystko co najgorsze już za nami ,Gieniu :kwiat: mam nadzieję że jednak ogródek podlany a nie zalany, Pozdrawiam i Miłego Popołudnia i Wieczoru Życzę ,Zenku i oby ta Życzliwośc Pozostała, :kwiat: :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ