Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Słoneczko
Który Cie zdenerwował ?
Dawaj Mi go
Dziś pomimo 26 st C Duchoty , 60 minut na bieżni i 60 minut rowerek
Prysznic i czuję się Młody Apollo az boje się co będzie jutro
No ale muszę się przygotowac do wyjazdu już nie wchodze do żadnych Spodni o koszulach zapominam -Te Proszki jakieś takie dziwne WSZYSTKO sie Kurczy a Wag -jest informacja MAX BRAK Skali
Dobrze że nie w Prochowcu jak ten Pan co go wczoraj Złapano pod katowickim Spodkiem .
Chciał się pochwalić a i chyba wystraszył kogoś WAŻNEGO chyba
10 radiowozów się pojawiło plus niezliczona liczba nieoznakowanych samochodów Marki KiA
Ty lepiej napisz, jak z Darkiem było, kiedy wskakiwał na Ciebie, a może Ty na Niego? Ja nie wskakiwalem to mi teraz wypomina, że wstyd.W Świeradowie dzisiaj była fajna zabawa,około 100 osób na pakiecie, dobranoc