ZenekM197 pisze:
(...), a gdzie tu jest wolność słowa, jak człowiek nawet pożartować nie może, bo zaraz jakaś menda møwi, że tak się nie godzi,(...)
Czy ty człowieku wiesz o czym piszesz? O jakiej wolności słowa? Czy ta wolność ma polegać na wcinaniu się we wszystkie tematy
i dialogi? Są granice żartów i tematy, z których nie powinno się żartować bo tak nakazuje zwykła ludzka przyzwoitość, której
gdybyś miał chociaż odrobinę, to wiedziałbyś o co chodzi, a nie udawał skrzywdzonego świętoszka.
ZenekM197 pisze:
(...)Powiem tak im więcej się nad tym Wszystkim zastanawiam, czy w takim stanie, jaki jest obecnie wskazane są rozmowy, może tylko ograniczmy się do powitania i pożegnania, to wtedy Wszyscy będą czuli się bezpiecznie. A tak jeszcze do Felice mam pytanie, czy ja kiedykolwiek w rozmowie z Tobą byłem arogancki, wcisnąłem się kiedy się wypowiadałaś

Mało tego wcześniej były tworzone podziały na "nowych" i "starych" i też się pytam po co, zasada równości działa tu jak kałasznikow, zaraz też będzie, że porównanie nie zbyt trafne, więc nadal pazury wbijajmy, bo nie mamy humor albo pogoda nam nie dopisała, a kto chce się wypowiedzieć na Forum, przecież nikt tutaj nikomu tego nie może zabronić. Felice, Brawo jesteś Mistrzynią manipulacji!!! Powiem więcej w pewnym miejscu miałabyś pracę od ręki. Przepraszam, Wszystkich za te słowa, może mnie poniosło trochę, ale co jakiś czas te ataki w moją albo Rudą uderzają jak piorun z jasnego nieba, a ja wolę ze Słoneczkiem

albo z Marzenią miło pogadać

, aniżeli wciąż się bronić, tak jakby kłopoty w życiu mnie i innych omijały.
Zastanawiam? To dziecinne pisanie w każdym temacie, to z tego zastanawiania się? Pisałem Ci już raz, że pomyliłeś sobie fora.
To jest sanatoryjne. Pokaż chociaż jeden swój post, który dotyczy głównej, powtarzam, głównej tematyki tego forum. Cała reszta
ma być tylko dodatkiem pozwalającym luźne wątki wyprowadzić poza "poważne tematy", których u ciebie nie ma. Dla ciebie to jest
zabawa, która poza nielicznymi osobami nikogo już nie bawi. Niejedna osoba proponowała ci żebyś sobie założył swój temat i tam
kłapał co ci ślina na klawiaturę przyniesie. Nikt nie będzie miał ci za złe jak będziesz tam sobie używał do woli. Ale wtedy nie byłoby
możliwości mieszania w innych tematach, a na tym przecież zależy tobie najbardziej. Bardzo się mylisz pisząc, że nie można tutaj
niczego zabronić. Admin po prostu nie chce (z niewiadomych powodów) skorzystać ze swoich uprawnień, bo gdyby było inaczej już
dawno wylądowałbyś poza forum. Przestań tez pisać o atakach na ciebie i Rudą. Ile to będziesz jeszcze ciągnął? Pisałem, że to bawi
już nielicznych np. tych co wymieniłeś. Poza tym najpierw kogoś z nas obrażasz, a potem piszesz, że przepraszasz bo cie poniosło.
To może meliskę trzeba sobie przygotować przed "odpaleniem" forum. Szkoda twojego cennego zdrówka jak masz się tak irytować.
Złość ponoć piękności szkodzi, a ty "brylant" jesteś co chce błyszczeć w wielu tematach. Gdyby do mnie tyle osób pisało w ten sposób
co do ciebie, to mając chociaż minimum honoru, albo bym stąd poszedł, albo zaczął zachowywać się jak
normalny forumowicz.