Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: Gość »

I równowagę sz..g trafił... :lol:
Pokazał to w świetny sposób Dziadek wklejając print screena ze pierwszej lepszej strony...
W tym przypadku Kleinehexe cierpliwość nie ma nic do rzeczy...jest rzeczywistość. Znasz powiedzenie, że można zagłaskać na śmierć? Pustą klepaniną jak najbardziej, ale nie to klepanie jest problemem...nie ma w chwili obecnej ŻADNEGO tematu gdzie możesz być sobą...bo podobno mamy tolerancję (wyższego lotu) na Forum prawda? A myślący jak ja to głupie snoby, pozbawione tolerancji dla inności, wywyższające się ponad miarę i mega nuuuuudne ..g...o prawda ale żeby to zrozumieć trzebaby otworzyć zamknięte na głucho komórki i zrozumieć, że nie każdego taka jałowa forma konwersacji bawi. Ot i tyle. :twisted:
Tematów, w których pisze 3 plus 2 będzie coraz więcej.. może i dobrze bo w końcu przyjdzie jakieś przesilenie.
Zatem...ubawu po pachy kochani.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cierpliwość, tolerancja i może jeszcze tu stworzymy kółka, kto, kiedy i z kim na Forum prowadzi rozmowy, pójdę dalej, a gdzie tu jest wolność słowa, jak człowiek nawet pożartować nie może, bo zaraz jakaś menda møwi, że tak się nie godzi, bo w tym temacie to tylko na poważnie rozmawiamy i zaraz zgłoszenie do Moderatora robi :)
Powiem tak im więcej się nad tym Wszystkim zastanawiam, czy w takim stanie, jaki jest obecnie wskazane są rozmowy, może tylko ograniczmy się do powitania i pożegnania, to wtedy Wszyscy będą czuli się bezpiecznie. A tak jeszcze do Felice mam pytanie, czy ja kiedykolwiek w rozmowie z Tobą byłem arogancki, wcisnąłem się kiedy się wypowiadałaś :?: Mało tego wcześniej były tworzone podziały na "nowych" i "starych" i też się pytam po co, zasada równości działa tu jak kałasznikow, zaraz też będzie, że porównanie nie zbyt trafne, więc nadal pazury wbijajmy, bo nie mamy humor albo pogoda nam nie dopisała, a kto chce się wypowiedzieć na Forum, przecież nikt tutaj nikomu tego nie może zabronić. Felice, Brawo jesteś Mistrzynią manipulacji!!! Powiem więcej w pewnym miejscu miałabyś pracę od ręki. Przepraszam, Wszystkich za te słowa, może mnie poniosło trochę, ale co jakiś czas te ataki w moją albo Rudą uderzają jak piorun z jasnego nieba, a ja wolę ze Słoneczkiem 🌞 albo z Marzenią miło pogadać :serce: , aniżeli wciąż się bronić, tak jakby kłopoty w życiu mnie i innych omijały.
Gość

Post autor: Gość »

Zenuś....daj sobie spokój kobieto....pleciesz pleciesz bez końca... :shock:
cóż... ja tych wpisów nie widzę, żołądek mam zdrowszy. :roll:
Zajmij się czymś pożytecznym , chociażby umyciem garnków po niedzielnym obiedzie (pytanie kto w tym związku gary myje...) :D
Że Ci się jeszcze chce...
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Majko, jad tak od rana sączysz :?: Nie pytam Cię czy masz ochotę na marzenia o prawdziwym mężczyźnie czy o trokach przy spodniach, więc nie irytuj się i nie interesuj się zbytnio mną i tym co robię, albo czego nie robię, bo to moja sprawa.
Kobiety marzą, a mężczyźni mają obraz jak się patrzy swoich obiektów westchnień. 8-)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Każdy ma swoją rzeczywistość i doskonale to zjawisko tu widać...
Różnijmy się pięknie i bądźmy sobą kochani!
Ja na ten przykład wolę być głaskna, nawet na śmierć, niż bita. Ale to ja, a każdy niech wybiera co lubi. :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja tylko zapytam......jezeli to nawet kobieta czy facet w jednym????
Co to komu przeszkadza? Przecież to życie wirtualne :?
W realu gdy się widzimy i spotykamy ze sobą całkiem inaczej wygląda rzeczywistość.
Mnie nie przeszkadza że Zenek to Andzia a Andzia to Zenek. Fajnie mi się z nimi pisze.
Wchodzę tu po to aby się rozerwać, powygłupiać
Przyjaciół i znajomych mam tutaj, w życiu realnym. To tutaj mam złe humory i zmartwienia, nie na forum.
Tu ma być sama przyjemność.
Poznałam na NS sporo fajnych osób i mam z nimi kontakt do dnia dzisiejszego.
To tyle w tym temacie.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 55 razy
Podziękowano: 93 razy

Post autor: Dzia_dek »

ZenekM197 pisze: (...), a gdzie tu jest wolność słowa, jak człowiek nawet pożartować nie może, bo zaraz jakaś menda møwi, że tak się nie godzi,(...)
Czy ty człowieku wiesz o czym piszesz? O jakiej wolności słowa? Czy ta wolność ma polegać na wcinaniu się we wszystkie tematy
i dialogi? Są granice żartów i tematy, z których nie powinno się żartować bo tak nakazuje zwykła ludzka przyzwoitość, której
gdybyś miał chociaż odrobinę, to wiedziałbyś o co chodzi, a nie udawał skrzywdzonego świętoszka.
ZenekM197 pisze: (...)Powiem tak im więcej się nad tym Wszystkim zastanawiam, czy w takim stanie, jaki jest obecnie wskazane są rozmowy, może tylko ograniczmy się do powitania i pożegnania, to wtedy Wszyscy będą czuli się bezpiecznie. A tak jeszcze do Felice mam pytanie, czy ja kiedykolwiek w rozmowie z Tobą byłem arogancki, wcisnąłem się kiedy się wypowiadałaś :?: Mało tego wcześniej były tworzone podziały na "nowych" i "starych" i też się pytam po co, zasada równości działa tu jak kałasznikow, zaraz też będzie, że porównanie nie zbyt trafne, więc nadal pazury wbijajmy, bo nie mamy humor albo pogoda nam nie dopisała, a kto chce się wypowiedzieć na Forum, przecież nikt tutaj nikomu tego nie może zabronić. Felice, Brawo jesteś Mistrzynią manipulacji!!! Powiem więcej w pewnym miejscu miałabyś pracę od ręki. Przepraszam, Wszystkich za te słowa, może mnie poniosło trochę, ale co jakiś czas te ataki w moją albo Rudą uderzają jak piorun z jasnego nieba, a ja wolę ze Słoneczkiem 🌞 albo z Marzenią miło pogadać :serce: , aniżeli wciąż się bronić, tak jakby kłopoty w życiu mnie i innych omijały.
Zastanawiam? To dziecinne pisanie w każdym temacie, to z tego zastanawiania się? Pisałem Ci już raz, że pomyliłeś sobie fora.
To jest sanatoryjne. Pokaż chociaż jeden swój post, który dotyczy głównej, powtarzam, głównej tematyki tego forum. Cała reszta
ma być tylko dodatkiem pozwalającym luźne wątki wyprowadzić poza "poważne tematy", których u ciebie nie ma. Dla ciebie to jest
zabawa, która poza nielicznymi osobami nikogo już nie bawi. Niejedna osoba proponowała ci żebyś sobie założył swój temat i tam
kłapał co ci ślina na klawiaturę przyniesie. Nikt nie będzie miał ci za złe jak będziesz tam sobie używał do woli. Ale wtedy nie byłoby
możliwości mieszania w innych tematach, a na tym przecież zależy tobie najbardziej. Bardzo się mylisz pisząc, że nie można tutaj
niczego zabronić. Admin po prostu nie chce (z niewiadomych powodów) skorzystać ze swoich uprawnień, bo gdyby było inaczej już
dawno wylądowałbyś poza forum. Przestań tez pisać o atakach na ciebie i Rudą. Ile to będziesz jeszcze ciągnął? Pisałem, że to bawi
już nielicznych np. tych co wymieniłeś. Poza tym najpierw kogoś z nas obrażasz, a potem piszesz, że przepraszasz bo cie poniosło.
To może meliskę trzeba sobie przygotować przed "odpaleniem" forum. Szkoda twojego cennego zdrówka jak masz się tak irytować.
Złość ponoć piękności szkodzi, a ty "brylant" jesteś co chce błyszczeć w wielu tematach. Gdyby do mnie tyle osób pisało w ten sposób
co do ciebie, to mając chociaż minimum honoru, albo bym stąd poszedł, albo zaczął zachowywać się jak normalny forumowicz.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Zenuś tudzież Andziu co drugi post piszesz, że ty nie oceniasz… a te mendy to tak po przyjacielsku przywołujesz? Nikt nie mówi kto i z kim ma rozmawiać, ale ty wcinasz się w każdą wymianę zdań , w każdym temacie. I robisz to nawet wtedy, jak ktoś mówi żebyś odpuścił sobie.
A tak w kwestii odpowiedzi na zadane pytanie… tak, czepiasz się mnie ciągle nawet imiennie.
Słoneczko, forum w roli kabaretu? To ci odpowiada? To powodzenia życzę.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Felice....tak w roli kabaretu......tym bardziej, ze w tematach o wszystkim i o niczym czyli na każdy temat.
Gdzie powaga to powaga a gdzie rozrywka to rozrywka ;)
Do świętych nie należę ale ludzi szanuję, kto by to nie był.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Zarzucasz mi to, że nie szanuje ludzi? Dziękuję tylko jeszcze uświadom mi czym to się przejawia. Bo słowotok mnie drażni i głośno mówię o tym?
Każdy kabaret ma też jakieś granice…
ODPOWIEDZ