Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: Sloneczko »

Czy ja ci napisałam, ze nie szanujesz ludzi?
Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź.
Właśnie w taki sposób tutaj na forum wkłada się ludziom w usta słowa, których nie wypowiedzieli.
Przepraszam ale nie mam teraz czasu, idę na spotkanie z wnusią :serce: ....świat realny :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Nie wprost, ale dałaś do zrozumienia, bo niby w odróżnieniu od kogo ty ich szanujesz?
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hmmm, tak uderz w støł a języki ludzkie Cię potną, żebyś już w niebycie zniknął :roll:
Pod maskami nicków się ukrywacie i teraz mocni jesteście, a ciekawe, czy tak oko w oko w realu też ludziom patrząc prosto w oczy powiedzielibyście z całą odpowiedzialnością za swoje słowa: "Człowieku idź stąd, gadasz jak byś był stuknięty i nic z tego Twojego gadania nie wychodzi ani nie jest ono tu nikomu potrzebne". Mielibyście odwagę przyznać się i ponieść odpowiedzialność, gdyby ten człowiek przez to Wasze gadanie, ocenianie wylądował w Tworkach :roll:
A tak jeszcze o to moje bezpośrednie zwracanie się do Ciebie Felice, odpowiedź jest bardzo prosta, Ty się do mnie zwracasz, więc ja odpowiadam, proste zasady wymiary zdań i kultury. Dziadku, cøż emocji w mojej wypowiedzi może też nie brakuje, przepraszam, ale jestem zwyczajnym człowiekiem, ktøremu też czasami może się coś wyrwać, ale czuję się tu przez niektórych atakowany. Pomyślę nad tym "pluciem" na klawiaturę w osobistym temacie, tylko jak założę nowy temat znowu będzie "plucie" na mnie i tak można w nieskończoność...
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Weszłam, czytam i dochodzę coraz bardziej do wniosku, że dobrze zrobiłam robiąc sobie przerwę na NS.
Została tu garstka ludków, z którymi można sensownie i kulturalnie wymienić zdanie ale nie bez tego by ktoś nie pytany wsadził swoje paluchy z niewybrednym tekstem...
Wybieram komfort psychiczny i robię przerwę, zdrowie przede wszystkim.
I pomyśleć, że kiedyś była tu odskocznia dla poprawienia humoru...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja nie ukrywam się pod nickiem. Proszę bardzo stań ze mną twarz w twarz opowiem dokładnie to samo.
Nikt nie mówi, że gadasz jak stuknięty, to już nadinterpretacja. Większość prosi, byś nie gadał wszędzie. Tylko tyle, a to zasadnicza różnica.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 93 razy

Post autor: Dzia_dek »

ZenekM197 pisze: Hmmm, tak uderz w støł a języki ludzkie Cię potną, żebyś już w niebycie zniknął :roll: (...)
Nie dramatyzuj! Znów robisz z siebie skrzywdzonego świętoszka. Mam tą odwagę, żeby każdemu powiedzieć w twarz,
patrząc prosto w oczy, co o nim myślę. Ludzi trzeba traktować i nazywać dokładnie tak jak na to sobie zasługują.
Teraz napiszę coś bez osobistej wycieczki do kogokolwiek (co pragnę podkreślić) z forum. Jeśli ktoś zachowuje
się jak idiota lub wręcz jest idiotą to należy mu o tym powiedzieć nie owijając w bawełnę. Ukrywanie tego faktu nic nie
zmieni. To jest tak jak z zamieceniem przysłowiowego g*wna pod dywan. Nadal będzie śmierdziało tylko o wiele dłużej.
Piszesz, ze ktoś może wylądować w Tworkach. Jeśli tak no na pewno nie przez ludzkie gadanie, a skoro tam wylądował,
to tak musiało być i szczęścia zdrowia mu na drogę. No i proszę się powstrzymać z umoralniającym mnie pisaniem
o szanowaniu człowieka, tolerancji i takich tam podobnych. Wszystko ma swój czas i swoje granice. Nie jestem dobrym
samarytaninem. Piszesz (wprawdzie nie bezpośrednio do mnie) o zasadach kultury. Zastosuj je. Nie chcą ciebie gdzieś,
proszą o opuszczenie jakiegoś tematu, zastosuj się do tego. Nikt cię w tym momencie nie próbuje usunąć z forum.
To są właśnie te zasady kultury o których piszesz. Może wtedy ty nie będziesz się czuł atakowany, a forum zacznie
powracać do równowagi sprzed pewnego okresu. No i jeszcze dwie sprawy.Jedna, nigdzie nie napisałem o pluciu na klawiaturę.
Sparafrazowałem tekst powiedzenia o "mówieniu co ślina na język przyniesie", a to jet duża różnica. Druga sprawa;
spróbuj założyć sobie swój temat wtedy sam się przekonasz jak będzie. Jeśli tego nie zrobisz, to nigdy się nie dowiesz.
W razie problemów z założeniem swojego tematu "służę" pomocą.
p.s. a przede wszystkim zdecyduj się czy chcesz pisać jako Zenek czy jako Andzia. Duecik jest trudny do zaakceptowania.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Drogi Dziadku,
Nie robię z siebie skrzywdzonego świętoszka i nie mam zamiaru taki być, ale wciąż nie rozumiem Ciebie i Felice, bo co Wam szkodzi, że sobie trochę po tematach połażę, przecież nie ma tu podziału, że ktoś może tylko w tym temacie coś skrobnąć, a w innym już nie. Czy uważasz, że gdybyś krzywdził Kogoś tym swoim gadaniem to jest to w porządku :?: Niewiele zrozumiałeś z tego, co napisałem, bo takie zachowania jak Twoje i Felice jest w codziennym życiu, a tutaj jak napisała Ewana, część Osób wchodzi, żeby oderwać się od bezlitosnej rzeczywistości i za przeproszeniem większość chce się dobrze bawić. Moje żarty są nie na miejscu, widocznie trzeba też czytać je z dozą luzu, a nie sądzić i besztać słowem, albo najlepiej byłoby się pozbyć mnie z Forum, bo już samo zgłoszenie do Moderatora wskazuje na winnego, tego co dzieje się na Forum.
A tak z całym szacunkiem, czy w naszym życiu nie ma momentów, w których powinniśmy zachować powagę, a czasami nie możemy powstrzymać się od śmiechu z uwagi na zaistniałą sytuację, czy też na to co ktoś mało składnie powiedział. Czy wtedy mamy siebie i tych, którzy taką sytuację spowodowali wyrzucić z uroczystości albo zbesztać za to, co się wydarzyło :?: Nie tędy droga, ale to tak moim skromnym zdaniem, bo jak wiem będą tacy, co od razu by zbesztali, zgromili wzrokiem, albo jeszcze gorzej słownym, głośnym komentarzem, raczej w danym momencie też nie na miejscu , chcieliby by usłyszeli go Wszyscy łącznie ze zmarłym :). Może to skrajna sytuacja, ale bywają i takie.
Czy Nikt nie był świadkiem takich historii, kiedy należało zachować powagę, ale pomimo chęci pojawił się na ustach śmiech bądź usmiech :?:
Dziadku, a czy ja się Ciebie pytam, czy występujesz na Forum w jednej osobie czy też w dwóch :?: Bezsensowne, Ruda jak widać wpada i wypada, widocznie też ma już po dziurki w nosie tego ciągłego gderania, pewnie woli sobie sama w domu pogderać :lol: :lol: Przepraszam :) , no i sam widzisz Dziadku, że pomimo chęci nie jestem w stanie zachować całkowitej powagi.
Jeżeli chodzi o założenie nowego tematu, dziękuję za pomoc, a może bardziej za Twoje chęci, bo..., zresztą nieważne...
Felice, proszę o konkretny, jaka większość mnie prosi :?: , bo głosowania zwykłą większością głosów na Forum jeszcze nie było, chyba, że odbyło się całkowicie poza mną, więc wtedy gratuluję Wszystkim za taką postawę, ale cóż przykład idzie z góry :roll:
Nie po to jestem na Forum, żeby użalać się nad sobą, sprawiać innym przykrości, bo nie jest to w mojej naturze. Lubię się cieszyć z życia, którego nie wiadomo ile mi jeszcze pozostało, a poza tym w radości lżej się znosi smutki, żale i problemy codziennego życia, których tak samo jak i innym Forumowiczom mnie również nie brakuje, ale nie narzekam, bo co to da :?:
Czasami lepiej pomarzyć :mrgreen:
Lubię to Forum, bo jest tutaj fajna grupa Osób, którym nie przeszkadzają moje żarty i zachowania, czasami podejrzewają mnie, że ja z Rudą coś kręcę, ale nie robią mi z tego powodu żadnych wyrzutów, bo i po co :roll:
To na tyle, by było z mojej strony, chociaż przyznam, że nie miałem zamiaru odpowiadać, ale cóż czasami trzeba się też bronić :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

W takim razie powiem tak - przeszkadzają mi posty Twoje Andziozenku i Hipokryta bo są złośliwe , wyśmiewcze i nawet w tematach naprawdę poważnych zaśmiecają prowadzone dyskusje z ludźmi poważnymi i nieraz potrzebującymi wsparcia . W tych tematach moim zdaniem takie śmiechy chichy nawet nie przystoją . Poza tym nikt nie lubi jak ktoś kogo ignoruje się - wtrąca swoje zdanie niechciany , nieoczekiwany.... i ja to rozumiem . Również sama mniej udzielam się właśnie przez takie sytuacje i wiem jedno - gdybym odczuła niechęć większości albo gdyby ktoś mi pisał , że jestem niemile widziana to po prostu znalazłabym inny portal i tyle .
Powtórzę za Dzia_dkiem - może załóżcie inny temat tylko dla Was i tam bawcie się do woli .
Feli też ma rację , i nie tylko ona bo jest nas dużo (poza jednostkami ) i po prostu chcemy odpocząć od Was i tylko tyle .
P.s. jeśli chcecie rozwalić te Forum to Wam się to nie uda , zapewniam , pozdrawiam i proszę o przemyślenie naszych zdań .
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

No żesz ,scyzoryk się w kieszeni otwiera .Nie znam Zenka ,nie znam Andzi ,nie interesuje mnie czy ktoś jest w GTW, interesuje mnie jedno .Kto Wam dał prawo decydować o tym kto i gdzie ma pisać ,co mu wolno a czego nie ? Forum zostało założone ileś lat temu nie tylko po to by wspomagać wiedzą i doświadczeniem ale też po to by razem oczekiwać na piękny dzień wyjazdu . Zawłaszczacie coś czego nie stworzyliście !!!!
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Medi , wybacz proszę ale te osoby akurat nie są zainteresowane wyjazdami sanatoryjnymi tylko jątrzeniem na forum . Poczytaj różne tematy i może zrozumiesz , pozdrawiam .
ODPOWIEDZ