Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?
- medi
- Przyjaciel forum

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Tyle , że nie wszyscy mają ochotę czytać jakieś bzdety .
Osobiście wolę o sanatoriach bo te forum nazywa się w końcu NS ,
poza tym w wolnych tematach w2olę posty realne , Twój również
Pozdrawiam...
- medi
- Przyjaciel forum

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Medi , dzięki za radę , kto wie , może wypróbuję a tymczasem dobrej nocki .
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 93 razy
ZenekM197 pisze: Drogi Dziadku, (...)
Może na początek napisze to co już nie jeden raz napisałem naszemu forumowemu hipokrycie: bardzo uprzejmie proszę,
nie używać w stosunku do mojej osoby przymiotnika - "Drogi". Wyczuwam tu sarkazm, a poza tym nie jestem dla Ciebie
ani wartościowy, ani uczuciowo bliski, a wręcz przeciwnie. Hmm, a tak w ogóle to dziwne, że zwracasz się do mnie w ten
sam sposób co on? Czyżby .... Pytasz co nam szkodzi, że sobie "połazisz" po tematach. Czy znasz znaczenie słowa "przesyt"?
Całe strony pisania bez żadnej treści, pisanie dla samego pisania i powielanie tego co ktoś napisał wcześniej nawet wtedy
gdy nie zwraca się do ciebie. No ileż to można tolerować? Strach już otworzyć lodówkę bo nie wiadomo czy nie wyskoczy tam
jedno z was? Nic bardziej mylnego w tym co piszesz, że większość wchodzi tutaj by się dobrze bawić. Już nie raz pisałem ci,
że to jest forum o tematyce sanatoryjnej i ta tematyka to kwintesencja tego forum. Cała reszta to tylko dodatek. Większość
osób korzysta z forum jako źródła informacji tematyki sanatoryjnej. Jeśli chodzi o moje zachowania to nie ma różnicy czy
jest to wirtualne forum czy życie codzienne. Mam pewne zasady i tego zawsze się trzymam. Uważam, że jeśli ktoś pajacuje
tutaj tak samo zachowuje się w życiu codziennym. Pisząc skrótem jest osobą niepoważną. Piszesz o momentach w życiu gdzie
trudno zachować powagę. Zwróć sam uwagę na to, że są to tylko momenty, a nie całe pasmo pisaniny o doopie Maryni.
Zwróć uwagę, że jest dokładnie odwrotnie od tego co napisałeś. Co innego piszesz, a co innego robisz na co dzień. PisanieZenekM197 pisze:(...) Nie po to jestem na Forum, żeby użalać się nad sobą, sprawiać innym przykrości (...)
o sobie jako Zenku i o Rudej jako drugiej osobie naprawdę już nikogo tutaj nie bawi. Fajna grupa, której nie przeszkadzają
twoje żarty to to ty lub Ruda w zależności od konfiguracji, do tego forumowy hipokryta i może jeszcze Słoneczko, które nie
wiedzieć czemu (ale to jej sprawa) przyklaskuje wszystkim forumowym odmieńcom. Nie chce mi się więcej pisać do ciebie.
Uważam cię za osobę delikatnie pisząc infantylną i nie mająca za grosz honoru i na dokładkę kryjącą się za wymyślonymi
osobowościami.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 93 razy
Forum jak sama jego nazwa wskazuje zostało stworzone dla spraw sanatoryjnych, a cała reszta to dodatek do niego.medi pisze: (...) Forum zostało założone ileś lat temu nie tylko po to by wspomagać wiedzą i doświadczeniem
ale też po to by razem oczekiwać na piękny dzień wyjazdu (...)
Oczekiwanie razem na dzień wyjazdu powinno odbywać się w miłej atmosferze i wzajemnej, jeśli nie przyjaźni
to przynajmniej akceptacji, a nie może tego być dla pasma niekończącego się słownego bełkotu o niczym.
Nie masz ochoty czytać, to nie powinnaś w pewnych kwestiach zabierać głosu. Ty tez nie tworzyłaś tego forum i nie powinnaś ustalaćmedi pisze: Nie mam ochoty czytać .Nikt nie ma prawa zabraniać komukolwiek pisać tutaj .Powtarzam jeszcze raz .Nie Wy tworzyliście forum i nie Wy decydujecie o nim .Myślałam że przez ten czas kiedy mnie tu nie było forum ewoluowało ,a tu porobiły się koterie .Żal patrzeć .
żadnych zasad jego funkcjonowania. Większość piszących tutaj powinno decydować (za zgodą Admina) o jego całokształcie. To nie
powinno być miejsce życiowych frustratów i dewiantów. Myślałaś, że forum ewoluowało? Tak tylko nie w tym kierunku co powinno,
a dokładnie w drugą stronę.
Piszesz żeby włączyć opcję dodaj do wrogów po Twojemu "ignoruj". Wtedy całe strony forum wyglądają tak:

Więcej nawet nie będę tego komentował.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Kompletnie niczego nie zrozumiałeś z tego co tutaj napisano, albo po prostu udajesz , bo tak wygodnie. Boję się użyć bardziej trafnego sformułowania bo post zostanie skasowany.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Młode Damy
Droga Medi masz niewątpliwą RACJĘ - w tym co piszesz
Droga Danii -Twój wpis również Ma zgodę
Drogie Panie po co
Faktem jest ,że Atmosfera staje się Bardzo gęsta.
Fakt wpisy Zenka , Andzi czy Hipokryta
To zastanawiam się czy To nie czasem Sławna Pani z Wrocławia
Wy Tutaj się DENERWUJECIE -a Te Osoby w zaciszu się z WAS ŚMIEJĄ Śmieją w Twarz .
W Polsce była i Nadal jest Wojenka -Kaczyński-Tusk
Na Forum mamy Podobnie
Pytanie kto jest Kim ?
Obie Drogie Panie Pamiętacie gdy Żyła i Starała się nieraz Pomóc Selena vel Maria
Wtedy też były Starcia ,ale w jakiś dziwny Sposób udawało się wyciszyć .
Boże ile ja bym dał żeby Wróciła Marysia i na Forum mnie opieprzyła za Najeżdżanie na Wspólne wyjazdy Małżeństw
Cholera do dziś Nie mogę zrozumieć jak On i Ona Mogą mieć PROSTATĘ
Jak On i ONA mogą być po usunięciu Macicy
Tak nadal duzy % Małżeństw mają te same choroby aby móc wyjechać na FWSANATORYJNYCH
Medi do dziś Pamietam Twoje wpisy pamietam że Pisałaś od Serca PRAWDĘ
DZIŚ - Zostałabyś Pogoniona
Pamiętacie Jak kilka lat temu Właczył mi się Amorek
Ile Forumowiczek mnie pocieszało
Jakie To Było Fajne
No ale nastały ZMIANY
Do dziś nie zapomnę a można to odszukać jak Pewien Pan Ingerował w Mój Nick
Dlaczego i Dlaczego nie On
Człowieka widziałem max 1 godzinę
Nie zamieniłem SŁOWA
Wódki z NIM nie wypiłem a MOŻE o to chodzi że NIE WYPIŁEM
Po Spotkaniu Stałem się Czarną owcą Forumową
Choć inni Uczestnicy Stwierdzili że Zachowywałem Się NORMALNIE
Drogie Panie
Świata nie zmienimy niestety Mieszkamy w takim Kraju że Białe Nie zawsze Jest Białym podobnie z innymi Kolorami
A Ja za to Wiem Jedno Obie Mnie Lubicie tylko że to Moje ADHD A Ja WAS OBIE tym Moim Chorym Serduszkiem KOCHAM
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Nie ja tworzyłam to forum, ale w jakiś sposób je współtworzyłam.Mam prawo oczekiwać, by pustosłowie go całkowicie nie zalało.