Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: medi »

Alice rozumiem ,że pustosłowie należy "gonić" z tematów dotyczących sensu stricto sanatorium .W tematach luźnych każdy może wyrażać swoje zdanie w każdym umieszczonym tam temacie .Może się to zdanie podobać lub nie ale ....takie jest życie .
Szanowny panie Dziadku mogę sobie zabierać głos kiedy tylko najdzie na mnie ochota na to .Twoje przydługie epistoły właśnie powodują u mnie przesyt .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hm , Dzia_dek , Darek i Feli mają rację choć miałam już nie wypowiadać się .
Medi , nie o to chodzi aby kogoś dodawać do wrogów , nie w tym rzecz , jak dotąd tego nie robiłam bo wolę odnieść się do niektórych postów .
Tak , napisałam , że niemile widzę posty w/w osób i szczerze powiedziałam dlaczego , tak jak Dziad_ek , Feli , Darek i inni . Tego nie cofnę bo po prostu tak myślę i wyrażam swoje zdanie .
Wiem , że stoisz za Słoneczkiem ale tu akurat chodzi o prawdę , o nic poza tym .
Fakt , jestem krócej niż niektórzy forumowicze ale cenię sobie zdanie osób starszych stażem i tzw, świeżaków . Możemy zgadzać się w różnych kwestiach lub nie ale szacunek czy nawet zwykła sympatia odgrywa ważną rolę . Atmosfera gęstnieje , fakt i wcale to mnie nie cieszy .
Jedno pytanie - dlaczego różne indywidua wypisują jakieś banialuki w każdym temacie i uchodzi im to na sucho a jeśli ktoś inny coś nagnie to od razu jest wielkie larum ?
Akurat tego nie mogę zrozumieć... Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wolność wypowiedzi Dani :D Chodzi tylko o wolność wypowiedzi :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Medi jedno pytanie do Ciebie czy uważasz temat ''Choroby alkoholowej'' za luźny temat ?
A właśnie w tamtym temacie dla mnie poważnym dochodziło do ....nawet nie wiem jak to nazwać ok ''robienia sobie jaj'' z poważnej choroby jaką jest alkoholizm.
Bywasz bardzo sporadycznie nie czytałaś ostatnio co tu się dzieje...naprawdę uwierz to nie jest fajne :?
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 93 razy

Post autor: Dzia_dek »

Szanowna Pani Medi!
Nikt Ci nie każe tego czytać. Żeby napisać dłuższy tekst trzeba mieć coś do napisania.
Jak zapewne wiesz "Z pustego i Salomon nie naleje". Głos możesz sobie zabierać; mnie
nic do tego. Napisałem wyraźnie, że nie powinnaś tego robić w pewnych kwestiach czyli
takich, o których pojecie masz niewielkie lub wręcz żadne. (skoro nie chce Ci się czytać)
Od tej wolności słowa niektórym się w głowach i nie tylko ... poprzewracało.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2021 22:02 przez Dzia_dek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Występy gościnne w poważnych tematach były i dawniej .Jakoś nikt specjalnie się tym nie emocjonował :roll: Ścięcia też nie są niczym nowym .Co do mojej sporadyczności ,hmm zgadza się bywam sporadycznie może właśnie dzięki temu widzę zło :twisted:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak Medi , jestem za wolnością wypowiedzi ale tak jak wspomniała Atinka nie za wyśmiewaniem się z kogoś w poważnym jednak temacie i dyskusji ,, Choroba alkoholowa " . Byłam zbulwersowana i bardzo zniesmaczona , zadziwiające wśród dorosłych ludzi . Mniemam , że chociaż w tej kwestii przyznasz mi rację choć ponoć bulwersujący post został już usunięty .
Wybacz ale ja jestem sobą i moim zdaniem nie jest to wada a zaleta :) .
Lepsza szczerość niż fałsz...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Co ma piernik do wiatraka ,a raczej do Salomona (bardzo mądrego człowieka) :twisted: Wolność słowa to bardzo ważny element demokracji :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Medi , dość na dziś o wolności słowa , wyznania itd :) . Czas lulciu , dobrej i spokojnej nocki , jeśli masz ochotę - porozmawiamy o tym przy okazji . Kolorowych snów .
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

W tematach luźnych każdy może wyrażać swoje zdanie w każdym umieszczonym tam temacie .Może się to zdanie podobać lub nie ale ....takie jest życie .
Żeby to chodziło o wyrażanie swojego zdania. Niestety prawda jest zupełnie inna.
ODPOWIEDZ