Muszę znikać coraz częściej
Mimo wszystko przepadam za Wami, jesteście nieznośni, przepadacie za gadaniem, a gadajcie sobie do woli, bo jak Ktoś ma ochotę to Kto mu może zabronić
Kiedyś się wkurzałam, a teraz tak sobie myślę, że co kraj to obyczaj i tu jest podobnie
Każdy chce być ważny, nikt nie chce wyczuwać ironii w stosunku do siebie, ale innych można pouczać, a ja wchodzę na Forum jak mam ochotę pogadać, jak nie mam to czasami sobie poczytam i jestem wtedy spokojna, że dalej na Forum są rozmowy, śmieszki heheszki, a więc dobry humor na Forum gości i sobie wtedy idę ciesząc się, że fajne jest Forum, gdzie nie ma pospiechu i ludzie żyją w zgodzie.
Medi dziękuję, to miło, że widzisz te anomalia forumowe, cóż nic na to nie poradzisz tak samo jak ja, gdzie są ludzie tam są problemy, raz duże, a innym razem z palca wyssane.
"Na każdy temat" tak jesteśmy usytuowani na stronach NS, czyli jak dobrze rozumiem to tutaj można sobie, że się wyrażę o ... Marynie pogadać, ale żeby nie przeciągać powiem tak, pewnie jeszcze trochę się pobawię z Wami, a później odejdę..., bo skoro gadam od rzeczy, prymitywnie i nikogo to nie interesuje, więc jak "brzydkie kaczątko" poszukam sobie Forum, gdzie będę mogła gadać do woli, nawet paplając bezsensownie...