Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: RudaAndzia »

:lol: :lol:
Muszę znikać coraz częściej ;) , pustosłowie :?: Fajny temat się już kroi po tej dyskusji, oczywiście nijak mającej się do tematu, w którym teraz jesteśmy :lol: :lol:
Mimo wszystko przepadam za Wami, jesteście nieznośni, przepadacie za gadaniem, a gadajcie sobie do woli, bo jak Ktoś ma ochotę to Kto mu może zabronić :P
Kiedyś się wkurzałam, a teraz tak sobie myślę, że co kraj to obyczaj i tu jest podobnie ;)
Każdy chce być ważny, nikt nie chce wyczuwać ironii w stosunku do siebie, ale innych można pouczać, a ja wchodzę na Forum jak mam ochotę pogadać, jak nie mam to czasami sobie poczytam i jestem wtedy spokojna, że dalej na Forum są rozmowy, śmieszki heheszki, a więc dobry humor na Forum gości i sobie wtedy idę ciesząc się, że fajne jest Forum, gdzie nie ma pospiechu i ludzie żyją w zgodzie.
Medi dziękuję, to miło, że widzisz te anomalia forumowe, cóż nic na to nie poradzisz tak samo jak ja, gdzie są ludzie tam są problemy, raz duże, a innym razem z palca wyssane.
"Na każdy temat" tak jesteśmy usytuowani na stronach NS, czyli jak dobrze rozumiem to tutaj można sobie, że się wyrażę o ... Marynie pogadać, ale żeby nie przeciągać powiem tak, pewnie jeszcze trochę się pobawię z Wami, a później odejdę..., bo skoro gadam od rzeczy, prymitywnie i nikogo to nie interesuje, więc jak "brzydkie kaczątko" poszukam sobie Forum, gdzie będę mogła gadać do woli, nawet paplając bezsensownie...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

też bym poszła spać ,niestety mam jeszcze troszkę pracy...a tak mi się nie chce :shock:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

hmmm, Medi mogę Cię pocieszyć, o ile to będzie pocieszeniem, też powinnam dużo rzeczy zrobić :twisted: ,
ale jak to mądrze ludzie mówią: "co się odwlecze to nie uciecze" ;) , jeżeli możesz to lepiej się dobrze wyśpij, a jutro może robota sama się zrobi ;) :lol: :lol:
Gość

Post autor: Gość »

Powiem tak...Fajne to jest zimne piwko na grillu. :twisted:
Pozatym... cała sytuacja jest tak pojechana, że brak słów

Temat alkoholizmu pokazał nadmiernie jaki wymiar ma ta "zabawa"...nie będę dodatkowo strzępić języka, oby jak najdalej od tych tolerancyjnych w codziennymi życiu, kabaret serio wolę na szklanym ekranie.
A za tymże siedzi mały człowieczek, który ma z tego ubaw po pachy. Chociaż chyba niepłatny w przeciwieństwie do przyszłej żony mojego kuzyna zarabiającej całkiem nieźle na hejcie, rozwalaniu grup internetowych i właśnie na odgrywaniu głupa tam gdzie trzeba... twierdzi, że odcina się od tego co robi.
Nie muszę rozumieć. I nie muszę klaskać z uciechy bo jest to poziom..do którego doskoczyć takim maluczkim nie sposób. :roll: dobranoc
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Majka, cóż życie nie jest jak to mawia mój kolega "letkie", a każdy orze jak może,
nie przesadzaj, że temat alkoholizmu, aż tak był "pojechany",
bo zjechany to z pewnością przez Wszystkich bez wyjątku :?
A co chodzi o rodzinne relacje to w każdej znajdzie się "czarna owca", ale jeżeli to przyszła żona Twojego kuzyna leży Ci na wątrobie to przepij tym piwem, żeby jeszcze Ci co nie zaszkodziło :mrgreen:
Dobranoc :kwiat:
P.S. Nie wiem czy po takich burzliwych rozmowach uda się bez znieczulenia zasnąć, chyba też mam bursztynowy napój po ręką...
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Medi, z rozkoszą napiszę że, To co wypisujesz nie nadaje się nawet do kabaretu. Wolność słowa, zielonego pojęcia nie masz o wolności słowa. Chuba zaszkodziło Ci to piwo, które Andzia serwuje. Ale skoro można pisać, bo wolność słowa... To przecież mogę wylać troszkę pomyj na twoją głowę?
Z nadzieją na poprawę pojmowania wolności, napisz że mam rację.ok?
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dużo padło tu dzisiaj słów, słusznych czy nie :?: tego nie wiem, bo tak naprawdę chyba nikt nie sądził, że po kilku zdaniach, może skrajnie wesołych w sytuacji, która miała miejsce. Mogę jedynie powiedzieć, że tak normalnie to wszystko w tej chwili nie wygląda, cóż nie będę się aż tak rozpisywał, ale nie wiem czemu jeszcze Słoneczko oberwało, przecież zawsze miło nam się rozmawia i Słoneczko nie jest tak czepliwe, jak co niektórzy, więc proszę przestańcie już innych mieszać z błotem, bo robią to czy tamto. Powtórzę po raz kolejny, że czasami każdy miał taką sytuację, kiedy coś chlapnął nie w tym momencie, co trzeba, ale cóż takie jest życie i nic na to nie poradzimy, bo wszyscy taką historię w życiu mieliśmy :? .
Tak do przemyślenia, tekst tej piosenki uważam, że jest odpowiedni do całej tej sytuacji :roll: , więc:
Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat (oryginal)
https://www.youtube.com/watch?v=wTjLZwp ... el=aruzo88
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Kochani, mam szczerą nadzieję, że wszyscy już wylali swoje żale, wyrazili swoje emocje, prośby, przedstawili swoje racje i oczekiwania. Myślę też, że każdy wyciągnął jakieś wnioski, coś sobie przemyślał, może też postanowił coś zmienić. Bardzo Was proszę dajmy spokój tym sporom, waśniom, bo to więcej złego przynosi niż dobrego. Bądźmy dla siebie dobrzy, bo:

"Pełna miłości dobroć to niezwykle potężna energia. Promieniuje na wszystkie istoty, bez rozróżnień. Promieniuje na tych, których kochamy, na tych, którzy są nam obojętni i na naszych wrogów. Pełna miłości dobroć nie zna granic."
Maha Ghosananda
:serce: :serce: :serce:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Cześć Kleinehexe. :kwiat:
Nie będę, bo nie chcę w takich sytuacjach kogokolwiek namawiał czy odwodził od czegokolwiek. Sama Masz własny rozum. Powiem przewrotnie, zaznasz tu tej dobroci jeszcze dużo. Tego Ci życzę i nie życzę.
Z Nadzieją na lepsze jutro pozdrawiam i Miłego dnia życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

medi pisze: 04 lip 2021 21:41 Alice rozumiem ,że pustosłowie należy "gonić" z tematów dotyczących sensu stricto sanatorium .W tematach luźnych każdy może wyrażać swoje zdanie w każdym umieszczonym tam temacie .Może się to zdanie podobać lub nie ale ....takie jest życie .
Szanowny panie Dziadku mogę sobie zabierać głos kiedy tylko najdzie na mnie ochota na to .Twoje przydługie epistoły właśnie powodują u mnie przesyt .
I takie jest również moje zdanie Medi :kwiat:
ODPOWIEDZ