No cóż tak jak już raz napisałam Tobie wydaje się że masz patent na mądrość A takim niestety nic już nie pomoże. Wiem .Prozak!!!!Poproś o podwójną dawkęogrodnik pisze: 04 lip 2021 23:00 Medi, z rozkoszą napiszę że, To co wypisujesz nie nadaje się nawet do kabaretu. Wolność słowa, zielonego pojęcia nie masz o wolności słowa. Chuba zaszkodziło Ci to piwo, które Andzia serwuje. Ale skoro można pisać, bo wolność słowa... To przecież mogę wylać troszkę pomyj na twoją głowę?
Z nadzieją na poprawę pojmowania wolności, napisz że mam rację.ok?
Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Też Ogrodniku wymyśliłeś
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Bardzo odważna tezaTo_ja_Jowita pisze: 09 lip 2021 18:11 Mężczyźni myślą, że kobiety kochają przystojnych i bogatych. Nie one kochają tych, którzy o nie dbają i szanują
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Spójrz na siebie! Po pierwsze ubierasz się zupełnie nie modnie. Masz niechlujny styl. Jeżeli chcesz znaleźć partnerkę, to idź do krawca i zamów naprawdę dobry garnitur lub coś modnego. No i popatrz na swoje włosy! Masz prawdziwy rozgardiasz na głowie, do tego są brudne i przetłuszczone. Ostrzyż się jak człowiek! W dodatku te zęby! Są krzywe i nie przyjemnie ci pachnie z ust. Idź do porządnego dentysty i zrób coś z tym. Zadbaj też o higienę osobistą. Poza tym znajdź trenera personalnego, żeby nauczył cię jak być czarującym.
A na koniec dodał:
- To kosztuje górę pieniędzy, ale warto.
Gość postanowił się dostosować do tych wskazówek. Sporo go to wszystko kosztowało. Wyleczył i wyprostował sobie zęby. Trener pokazał mu jak być bardziej pozytywnym i atrakcyjnym. Do tego drogi fryzjer i eleganckie ubranie. Tak przygotowany po raz pierwszy wyszedł na zewnątrz. Szedł do klubu dla singli w nadziei, że odnajdzie miłość swojego życia, ale wtedy potrąciła go ciężarówka i człowiek zginął. Dlatego też, gdy dotarł do nieba był naprawdę smutny:
- Boże dlaczego to zrobiłeś! Nie dałeś mi się nacieszyć nawet jedną randką. Po tym jak wydałem wszystkie pieniądze i przeszedłem te wszystkie katusze, by stać się atrakcyjnym!?
A Bóg odpowiedział:
- Cóż, ja cię po prostu nie rozpoznałem.
-
forumowicz