Spis Powszechny

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Spis Powszechny

Post autor: andrzej1955 »

Witam , jak zapewne wiecie zostaliśmy zobowiązani do udzielenia informacji nie tylko ile nas jest ale gdzie i jak mieszkamy z kim ,jaką wyznajemy wiarę ,jakie posiadamy wykształcenie, czy jesteśmy zdrowi itp. właśnie w mijającym dniu miałem kontakt z rachmistrzem spisowym, jak to w Polsce przy jakichkolwiek akcjach tego typu zdarzają się naciągacze a chodzi o nasze wrażliwe dane osobowe które są bardzo cenne i wykorzystywane w różnych hachmęctwach nie tylko finansowych -Dbajcie o swoje bezpieczeństwo , zwłaszcza starszych osobników w rodzinie ,numer jest tylko jeden- sprawdzcie go i ostrzeżcie najbliższych, Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Spis Powszechny

Post autor: jacky6 »

Rachmistrzów pogoniłbym psami gdybym je miał.
Ale zaraz na starcie spełniłem obywatelski obowiązek łącząc się sieciowo.
Na dniach zamiaruję uruchomić swój kupon loteryjny choć tradycyjnie to wygrywam raz na 3 lata trójkę w lotto.
Żadne pytanie nie sprawiło mi problemu, trochę musiałem tylko ruszyć doopska aby ponownie zmierzyć metraż chałupy bo niedawno się powiększyło.
:mrgreen: :ugeek:

ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Spis Powszechny

Post autor: ZenekM197 »

Jacku, jak dobrze rozumiem to chęć udziału w loterii był podstawowym celem spełnienia udziału w spisie :lol: :lol:
A co chodzi o metraż to już nie mogę się doliczyć ile razy i gdzie to jest odnotowywane począwszy od zakupu tego upragnionego M, cóż statystyki chyba porównują w urzędach :roll: zawsze to dodatkowe zajęcie... pewnie, co niektórym coś skapnie 8-) :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki