Spis Powszechny
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Spis Powszechny
Witam , jak zapewne wiecie zostaliśmy zobowiązani do udzielenia informacji nie tylko ile nas jest ale gdzie i jak mieszkamy z kim ,jaką wyznajemy wiarę ,jakie posiadamy wykształcenie, czy jesteśmy zdrowi itp. właśnie w mijającym dniu miałem kontakt z rachmistrzem spisowym, jak to w Polsce przy jakichkolwiek akcjach tego typu zdarzają się naciągacze a chodzi o nasze wrażliwe dane osobowe które są bardzo cenne i wykorzystywane w różnych hachmęctwach nie tylko finansowych -Dbajcie o swoje bezpieczeństwo , zwłaszcza starszych osobników w rodzinie ,numer jest tylko jeden- sprawdzcie go i ostrzeżcie najbliższych, Pozdrawiam 
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Spis Powszechny
Rachmistrzów pogoniłbym psami gdybym je miał.
Ale zaraz na starcie spełniłem obywatelski obowiązek łącząc się sieciowo.
Na dniach zamiaruję uruchomić swój kupon loteryjny choć tradycyjnie to wygrywam raz na 3 lata trójkę w lotto.
Żadne pytanie nie sprawiło mi problemu, trochę musiałem tylko ruszyć doopska aby ponownie zmierzyć metraż chałupy bo niedawno się powiększyło.
Re: Spis Powszechny
Jacku, jak dobrze rozumiem to chęć udziału w loterii był podstawowym celem spełnienia udziału w spisie
A co chodzi o metraż to już nie mogę się doliczyć ile razy i gdzie to jest odnotowywane począwszy od zakupu tego upragnionego M, cóż statystyki chyba porównują w urzędach
zawsze to dodatkowe zajęcie... pewnie, co niektórym coś skapnie

A co chodzi o metraż to już nie mogę się doliczyć ile razy i gdzie to jest odnotowywane począwszy od zakupu tego upragnionego M, cóż statystyki chyba porównują w urzędach
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki