Carpe diem.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Carpe diem.....

Post autor: malgorzatas »

eluunia pisze:Moja godzinka ,,,czasem we mnie wdziera się taka cisza ...niesamowita ...buszująca po mojej głowie ...czasem usiądzie obok mnie i jeszcze czeka na kawę ...a my potrzebujemy obok siebie człowieka ...który nas kocha i wygoni tę ciszę natrętną :) Spokojnego dnia w tym zabieganym świecie Wam życzę :)

Eluuniu....tobie tez zycze Miłego i słonecznego dnia...
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Elciu przecież wiesz że w najcudowniejsze rzeczy trzeba uwierzyć aby je zobaczyć ...bo nie lampeczki na choinkach są skarbem w święta ale to co w Twoim sercu świeci ...paniała koleżanka :) Jak ty Elciu mi dziś mądrze radzisz ;) :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziś to taki dzień gdzie blask choinki rozświetla wszystkie kąty…a na twarzach ludzi gości uśmiech…W ten wyjątkowy czas, dzielmy się sercem a magiczna noc Wigilijnego Wieczoru niech przyniesie spokój i radość...wytchnienie od codziennych zmagań, zmartwień i trosk….Pragnę aby Anioł stanął cicho za progiem, by spełnić to, co dotąd było tylko moim snem i marzeniem :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Wystarczy jedno słowo,
aby szczęśliwym być,
wystarczy jeden uśmiech
by mieć dla kogo żyć,
wystarczy jeden dotyk,
by serce z sercem spleść,
wystarczy czyjaś przyjaźń
by życiu nadać sens.

pob. z inter :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....Strasznie mocno trzymam te ostatnie dni ...Bo one pozwoliły mi przytulać i być przytulaną :serce: ...To właśnie wczoraj poczułam się jeszcze dzieckiem gdy rodzice z czułością mnie przytulali ...jakie to szczęście przytulać własne dzieci i tulić się do własnych rodziców.Dlatego wiem że nigdy nie można czekać do jutra aby powiedzieć komuś jak bardzo się go kocha ....Bo miłość to życie ..może właśnie Święta są taką okazją aby sobie powiedzieć jak bardzo się kocha ...albo setny raz powtórzyć ... :serce:Życzę pięknie spędzonego dnia z rodziną z przyjaciółmi ...i ja dziś chwileczkę pobędę z Wami :) :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Elciu ty wiesz że każdy dzionek w Twoim życiu to podarunek ..odpakuj go już dziś ....ale pamiętaj :!: :!: że jeżeli czegoś chcesz czy to musi być od zaraz ...Elcia coś ty :shock: życie jest za krótkie aby go marnować ...albo odkładać na potem ...to potem może nie przyjść ...nie odkładaj tego pięknego dnia na specjalna okazję ;) delektuj się nim :)...ale myśli w ostatnią niedzielę roku :roll:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Eluniu :) jaka Ty musiałaś być grzeczna że cały czas dostajesz....prezenty ;) nigdy nie ma ich za dużo a zwłaszcza tych specyficznych i nie materialnych :!: chwytajcie dzień w tą ostatnią niedzielę tego przemijającego roku- jaki był i co przyniósł :?: na pewno będziemy go bilansować i mam nadzieję że wyjdzie ten bilans na PLUS mimo wszystko :!: Życzę samych Plusików i Carpe Diem :) :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Witam Eluniu :) jaka Ty musiałaś być grzeczna że cały czas dostajesz....prezenty ;) nigdy nie ma ich za dużo a zwłaszcza tych specyficznych i nie materialnych :!: chwytajcie dzień w tą ostatnią niedzielę tego przemijającego roku- jaki był i co przyniósł :?: na pewno będziemy go bilansować i mam nadzieję że wyjdzie ten bilans na PLUS mimo wszystko :!: Życzę samych Plusików i Carpe Diem :) :) :)
............. :lol: :lol: :lol: Witaj Andrzejku byłam bardzo niegrzeczna i to się lepiej opłacało :lol: :lol: jest co rozpakowywać ....nie te materialne ...bo one dla mnie mało znaczą ...ale inne o takkkkkkkkkk :)A Tobie też życzę wspaniałej niedzieli :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Eluniu-tak nie edukacyjnie- bycie niegrzecznym przyniosło korzyść :!: mam nadzieję że małolaty tego nie czytają bo toby się porobiło :!: pozdrowienia dla tych niegrzecznych i grzecznych- byle efekt końcowy był pozytywny :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ups ale się narobiło ...ta edukacja ...ale cóż mam nadzieję że mi wybaczą :lol: przecież nie może każdy dzień być taki poukładany ...jak ja :roll: :lol: :lol: przecież zostało już 3 dni tego roku a w przyszłym będę bardzo grzeczna ;) :)
ODPOWIEDZ