Ktokolwiek Widział Max-a
-
forumowicz
Re: Ktokolwiek Widział Max-a
Świeradów zdrój odwiedziłem po raz 11 ty w ciągu 11 lat.
Po kolei: piękne widoki,świeże powietrze,pogoda była super,ominąłem upały,pełna wolność/zero ograniczeń,przez 3 tygodnie,ani raz nie założyłem szmaty na twarz/.
Jedzenie było ok,chociaż ten styl niemiecki nie bardzo mi się podoba/np.do obiadu jak chcesz picie,musisz zamówić i zapłacić,o kompotach nie ma mowy/,ale miałem szwedzki stół,pokój czysty ok,w moim hotelu 90% Niemców 10% Polaków.Teraz minusy: dużo ludzi,w porównaniu do przed lat bardzo dużo,a na takie miasteczko to już tłok,wg mnie i części mieszkańców też,wieża widokowa,w przyszłości mos zwodzony,coraz więcej budowanych obiektów,to nie jest dobry pomysł,za małe miasteczko! Ceny: bardzo drogo,obiady minimum 28zł/bez picia/, ciastka, napoje /np torcik+sok wyciskany malutki 29zł/,Dancingi: wstęp od wtorku do piątku: 8zł,sobota 20zł,niedziela 15zł.Co do tych zabaw, 3/4 obłożenia,bardzo dużo miejscowych,lub weekendowców,obsługa w Domu Zdrojowym,masakra! chamstwo,złodziejstwo/zamówiłem 200 dżinu +tonik,otrzymałem około 120,zrobiłem aferę,w odpowiedzi otrzymałem,ma pan zakaz wejścia na dancingi,na drugi dzień przyszedłem z własną menzurką do osoby odpowiadającej za ten bajzel,postraszyłem inspekcją konsumenta itp,zostałem przeproszony,pani głupio tłumaczyła się,że ich menzurki są dziwne i trzeba będzie je zmienić.Na każdym kroku oszukują/mniejsze porcje ciastek,tortów,itd itd.Na zabiegi chodziłem do Zakładu radoczynnego i Wacława/gdzie kwaterują zusowców ,warunki tam kiepskie/taki internat z czasów Gierka/. Obsługa zabiegów, bardzo dobra,sympatyczna,nie ma problemów z godzinami itd.Tereny piękne,do chodzenia,jazdy rowerowej,o cenach wypożyczalni pisałem wcześniej .Towarzystwo to zawsze jest ok,zawsze spotykam miłych ,wesołych,śmiesznych ludzi/ja takie lubię/. A cha ceny zabiegów prywatnie,to są jaja: kąpiele wszelakie 50-60zł/myślę że siarka za 25zł w Busku,Solcu lepsza.Jeszcze alkohole: to się tyczy tez Kudowej zdrój,uważajcie na sklepy z czeską wódką,sprzedają oficjalnie karbidówe,nie ma problemu ze zwrotem,bo robią to świadomie.Po 11 latach stwierdzam,że do Świeradowa jak zawitam to po kilku latach aby sprawdzić zmiany,to już przestały być moje klimaty.Jak macie pytania piszcie.
-
forumowicz
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Ale z tym, że sex to głupota to przesadziłeś. Uwierzyły?
-
forumowicz
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy