Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Ciechocinek

Post autor: Anka »

Witam popieram Cię ktoś kiedyś powiedział,że w Ciechocinku zawsze jest niedziela i dlatego właśnie się tam za parę dni wybieram
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: pogodynka »

jarek0505 pisze:Max ty rozrabiako hehe. Ciezka sprawa z ta 30stka.no chyb ze trafisz na perelke hehe
Hmm... Czy naprawdę do sanatoriów jeżdzi tak mało młódych ludzi ? Ejjj... nie zabierajcie mi nadzieji ..... hahaha:)
Prawdopodobnie w ciechocinku będę około maja ...i mam nadzieję, że jednak się mylicie ...
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Pogodynko a kto ci powiedzial ze do Ciechocinka jezdza tylko starsi ludzie-powinnas skakac pod niebo ze jedziez do Ciechocinka i to jeszcze wMaju,zobaczysz jak bedzie extra i ile razy tam jeszcze wrocisz-wspomnisz moje slowa .pozdrawiam i zycze przyjemnego pobytu ;) :roll:
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

andrzej1955 pisze:Pogodynko a kto ci powiedzial ze do Ciechocinka jezdza tylko starsi ludzie-powinnas skakac pod niebo ze jedziez do Ciechocinka i to jeszcze wMaju,zobaczysz jak bedzie extra i ile razy tam jeszcze wrocisz-wspomnisz moje slowa .pozdrawiam i zycze przyjemnego pobytu ;) :roll:
Jedynym źródłem wiedzy jak na razie jest dla mnie to forum :) Do czasu wypadku samochodowego pewnie pomyliłabym lekarza z piekarzem , bo raczej okaz zdrowia był ze mnie :roll:
Przeglądam te Wasze posty no i większość osób pisze , że w sanatoriach młodych osób jak na lekarstwo...więc troszke mnie to zmartwiło.
ale pewnie ile osób - tyle zdań i opinii na temat miejscowosci uzdrowiskowych i pobytów :) .
Z pewnością i ja podzielę sie z Wami wrażeniami z moich pobytów. Najpierw czeka mnie pobyt w Gołdapii ( skierowanie z ZUS) , a następnie Ciechocinek (NFZ). Będę miała szansę zaobserwować, ćzy rzeczywiście są tak wielkie różnice w zależności od instytucji kierującej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,napewno przy skierowaniu z ZUS bedziesz miala duzo wiecej mlodych osob-bylem zdarzaly sie nawet i 20 letnie,a z NFZ bedzie ta srednia wiekowa wyzsza, ale bedziesz miala okazje porownac Goldap z Ciechocinkiem,ocene zostawiam tobie ale niczego sie nie obawiaj nawet ludzi po 50 tce,przewaznie sa pogodni i sympatyczni-mniej zmanierowani niz mlodsi,chyba ze trafisz- czego ci nie zycze na zgoszknialych osobnikow,ale ich nalezy unikac i zostawic ich samym sobie,grunt to dobre samopoczucie i dobry humor-czego ci serdecznie zycze i jeszcze raz milego wypoczynku i owocnej rehabilitacji,pozdrawiam ;) :roll:
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziekuję za miłe słowa Andrzeju :)
Pozdrawiam również.
ODPOWIEDZ