Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy
Grażynko, deszcz u mnie też już od rana dał znać o sobie, a teraz zaczyna robić się słonecznie i to lubię
Nie wiem, co w trawie piszczy, ale numerki się przesuwają i ciekawe kiedy ten sanatoryjny wyjazd mi wypadnie , znając życie to z pewnością w najmniej oczekiwanym momencie
Pozdrawiam Wszystkich kuracjuszy i urlopowiczów
A Wszystkim Forumowiczom życzę miłego i spokojnego dnia
Dziękujemy za pozdrowienia, życzenia itp. zgodnie z obyczajem forumowym
Melduje się kuracjusz i urlopowicz na chwilę przed wyjazdem Zaraz Hipokryt odpala swój wehikuł i wyrusza do uzdrowiska w centrum Polski Tam go jeszcze nie było
Dzień dobry
Po nocnym deszczu ,śladu nie ma sucho ,pogodnie słonecznie
Odliczałam sobie wrzesień , mogę dzwonić o zwroty
Będę po urlopie ,nie wypada jechać, na następny wyjazd ,prosić o urlop
Pozostawię na później odpowiednia pora zadzwonię ,takie plany
Czas pokaże ,jak to wypadnie
Hello pogaduchy ,cisza w temacie
Miłego dnia ,bez złych wiadomości zdarzeń
Pozdrawiam pogaduchy
Jak się mam chwalić to jabłecznikiem na jogurtowym, a teraz sałatka pomidorowa ...
Cześć Słoneczka , a mnie już dzisiaj i opaliło i zmoczyło ... wysiedzieć też się wysiedziałem
Miłego i spokojnego
Dzień dobry pogaduchy.
Dzięki Nutka za drożdżówkę, z ogromną przyjemnością się poczęstuję, za kawę dziękuję wolę zieloną herbatę.
Pięknego dnia wszystkim życzę.
to ja szczawik dorzucam , tym razem dominuje szpinak
Jeśli chodzi o aurę , to już przygrzewa dobrze ale nocny deszczyk swoje zrobił
powietrze było przejrzyste , super
dobrego
Musiałem, a że bilecik był ostatni to posiedziałem naście minut na swoją kolej, bo nie było sensu wracać ...
To widzę, że od rana na ciasteczkowego trafiliśmy
A po co Ci cykor ? przecież lekarz nie będzie grzmił