Iwonicz-Zdrój od 13.08 do 2.09 Sanatorium Górnik

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anulka21
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2012 20:29
Oddział NFZ: Opolski

Iwonicz-Zdrój od 13.08 do 2.09 Sanatorium Górnik

Post autor: Anulka21 »

Serdecznie witam :) Czy ktoś jedzie w tym terminie do w.w. sanatorium ? Zdecydowałam się na zaproponowany mi termin ze zwrotów NFZ.Nie wiem czy podjęłam słuszną decyzję. Nie znam Iwonicza i nie wiem co mnie tam czeka w tym Górniku. Jeśli znajdzie się osoba,która tam była w ostatnim czasie i cokolwiek mi napisze będę bardzo wdzięczna.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2021 22:41 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono tytuł
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Re: Iwonicz Zórnikdrój od 13.08 do 2.09 Sanatorium G

Post autor: lawenda »

Witaj Anulka.🌻 San. Górnik to jedno z lepszych sanatoriów w Iwoniczu. Osobiście byłam w nim, ale komercyjnie kilka lat temu. Wróciłam bardzo zadowolona. Ale jeśli chodzi o pobyty z NFZ to również ludzie sobie chwalą. A sam Iwonicz Zdrój nieduży, ale urokliwy (mnie zauroczył). Mała niedogodność dla osób mających problemy z poruszaniem się ..... sanatorium znajduje się na górce.😏
Napisz proszę, czy dzwoniłaś sama o zwroty, czy dostałaś propozycję z NFZ.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Iwonicz-Zdrój od 13.08 do 2.09 Sanatorium Górnik

Post autor: sztani »

Dobre Lawenda " na górce" :) . Jest wyżej jak Sanvit i jeżeli ktoś ma kłopoty oddechowe czy kardiologiczne nie wspominając o ruchowych to jest mały problem z podejściem pod tą górkę :) Droga na niby skróty po schodach zrobionych z płyt chodnikowych też ma wiele do życzenia . Strach iść . Miłego pobytu.Jedno co muszę przyznać ładne położenie i budynki od zewnątrz odnowione. Miłego pobytu i rehabilitacji . :)
Gość

Post autor: Gość »

Witaj Anulko , całkowicie podzielam opinię Lawendy , byłem w Górnika w czerwcu , wprawdzie komercyjnie i było ok. Myślę że z NFZ też jest cacy. Ta górka to nie Giewont i spacerkiem jest do pokonania a schody są w dobrej kondycji , można chodzić bez większego problemu. Życzę udanego pobytu i kuracji :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Nikt nie twierdzi ,że Giewont a spacerkiem może zdrowy . ja miałem problem i stawałem kilka razy (nie znam kondycji koleżanki) . pisałem o schodach przy wejściu do Sanwitu (schodząc) kierując sie w prawo po schodach z płytek chodnikowych . nie mówiłem o schodach przy Górniku a tych niżej przy Sanvit .Pozdrawiam . Udanego pobytu. Dla młodego nic trudnego. :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Witam Anulka :kwiat:

Poniżej wstawiłam link z opisem mojego jesiennego pobytu w "Górniku"
Jedziesz do najlepszego sanatorium w Iwoniczu..... Będzie dobrze :)
Pozdrawiam :kwiat:

viewtopic.php?f=3&t=23669
ODPOWIEDZ