Andy, masz św. rację, tak to właśnie działa.
Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
-
Gość
Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
Dani
Ja pisałem o normalnych kuracjuszach, to oni maja zimne obiady jedynie zupa jest gorąca. O jajecznicy można zapomnieć bo to tylko dla komercji i gorące posiłki też tylko dla nich.
-
Baczek
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 27 cze 2021 21:47
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 2
Witam. Jestem tu już kilka dni a więc co nieco mogę powiedzieć a więc, posiłki są nie najgorsze aczkolwiek mogły by być cieplejsze zabiegi ok aczkolwiek na początku można się pogóbić rozrywka w Jutrzence tylko w sobotę płatna i nie dla wszystkich bilety kto 1 ten lepszy jest też przy sanatorium taka mała tzw potupajka 2 lub 3 razy w tygodni zależy jaka pogoda bo inaczej tego nie można nazwać i to na betonie, no i atrakcji było by tyle p. Pokoje sprzątane 1 w tygodni, pościel jeszcze nie wiem można wykupić basen prywatnie parking 190zl telewizor 60 od osoby (jak ktoś chce) wf na 3 piętrze słabe ogólnie zasięg t mobile i plus dosc slaby
-
forumowicz
Witam, czy ktoś jest z ZUS na psychosomatycznej, lub był. Chciałabym wiedzieć jakie są zajęcia i plan. Co należy zabrać, bo może się przydać? Ja mam termin od 13 wrzeb śnia. Pozdrawiam