Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gość

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: Gość »

Dani :serce: Ja pisałem o normalnych kuracjuszach, to oni maja zimne obiady jedynie zupa jest gorąca. O jajecznicy można zapomnieć bo to tylko dla komercji i gorące posiłki też tylko dla nich.
Andy, masz św. rację, tak to właśnie działa.
Baczek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2021 21:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Baczek »

Witam. Jestem tu już kilka dni a więc co nieco mogę powiedzieć a więc, posiłki są nie najgorsze aczkolwiek mogły by być cieplejsze zabiegi ok aczkolwiek na początku można się pogóbić rozrywka w Jutrzence tylko w sobotę płatna i nie dla wszystkich bilety kto 1 ten lepszy jest też przy sanatorium taka mała tzw potupajka 2 lub 3 razy w tygodni zależy jaka pogoda bo inaczej tego nie można nazwać i to na betonie, no i atrakcji było by tyle p. Pokoje sprzątane 1 w tygodni, pościel jeszcze nie wiem można wykupić basen prywatnie parking 190zl telewizor 60 od osoby (jak ktoś chce) wf na 3 piętrze słabe ogólnie zasięg t mobile i plus dosc slaby
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam, czy ktoś jest z ZUS na psychosomatycznej, lub był. Chciałabym wiedzieć jakie są zajęcia i plan. Co należy zabrać, bo może się przydać? Ja mam termin od 13 wrzeb śnia. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2