Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
chcę jechac w czerwcu na turnus rehabilitacyjny do Polańczyka i z tego co juz wiem to tylko w Solince jest basen i dlatego wybrałam to sanatorium ,a moze poradzicie jakieś inne ?????????????????
Nie piszesz czy wybierasz się prywatnie ,czy oczekujesz na skierowanie z ZUS lub NFZ.Ja bym jeszcze poleciła Dedala dobre warunki bytowe .Dadal oferuje krio- komore .W 2013 roku sanatorium Dedal otrzymało tytuł CHAMPIONA ROKU.Pozdrawiam
Witaj, w Polańczyku byłam w marcu w PLONIE który się mieści na końcu ul. Zdrojowej, natomiast SOLINKA jest na początku ul. Zdrojowej. Przykro mi ale nic poza tym nie mogę ci napisać .Pozdrawiam.
Kociu witaj To po prawdzie masz duży wybór .Oprócz Solinki sanatoria Dedal,Atrium,Amer-Pol,Plon .Znam tylko Dedala,byłam zadowolona z wszystkiego i Plon tu może niezupełnie ale mogą to być jedynie moje odczucia.Ogólnie Polańczyk samym położeniem może zachwycić o każdej porze roku i to największy plus.