Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Kolejny deszczowy dzień...
Pozdrawiam dziś z Malborka
Geniu nie pytałam o nazwę sanatorium w Szawnicy,ponieważ nie mogłam wziąć tego zwrotu w tym czasie.
Miłego dnia Wam życzę
Dzień dobry
Deszczowo pochmurnie ,mokro ,jesiennie
Barowa pogoda , to poranna kawusia wskazana
Gieniu dziękujemy
Ysy po weselu ,jeszcze imprezuje ,nie zagościł
Jak zawsze , pozdrawiam z pracy
Miłego , pogodnego dnia
Pozdrawiam Paczuszkę z Kaszub. Zalanych deszczem ...a jakże
Jakby ktoś miał ochotę na kurki że śmietanką i pietruszką (zebrane własnymi ręcyma) to zapraszam
Dzień dobry .
Mimo jesiennej pogody życzę wszystkim miłego dnia .
U mnie też chłodno , brak słoneczka ale jak na razie nie pada .
Dużo już jest grzybów w lesie po tych deszczach więc będę miała
znów jakieś zapasy .
Pozdrawiam wszystkich .
U nas mimo deszczu jeszcze nie ma grzybów, mój mąż zapalony grzybiarz już zrobił obchód swoich terenów i tylko parę kurek przyniósł i jeszcze piękny siedzuń znany też pod nazwą szmaciak lub kozibroda i też dziś będzie sosik reszta może ruszy po tej porze deszczowej