Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Zmina pogody głowa czuje zmiany na szczęście będzie cieplej.
Z dobrych wieści dziś ,,wydzwonilam,, zwrot do Wysowej Zdróju od 12 września nie znam tego uzdrowiska...700 km przed mną
Gratulacje Atinko teraz tylko pakowanie walizeczki i w drogę też nie znam Wysowej, więc nic nie podpowiem , ale dobre nastawienie to już połowa sukcesu, przy tym zmiana klimatu, jeszcze żeby pogoda dopisała to już będzie bardzo dobrze
Atina fajnie ,czasami ze zwrotów można mieć fajny pobyt .Ja też ostatnio byłam ze zwrotów i pomimo wielu wahań i wątpliwości ,wróciłam zadowolona.Czego i Tobie życzę
Moje gratulacje Atinko
Mi też marzą się góry ale czy dostanę? Zobaczymy, wezmę co dadzą.
Mój wyjazd powinien wypaść na przełom zimy i wiosny. Tak czy owak to liczę na łut szczęścia
Zawsze byłem zadowolony z przydziałów, raz lepiej, raz gorzej ale za to towarzystwo dopisywało
Ysy dzięki...rozmawialam z panią z NFZ powiedziala ,że mam liczyć na maj/czerwec A więc i Ciebie to dotyczy teraz ponad 25 miesięcy czekamy na przydział.
Niezła trasa mnie czeka toż to koło Gorlic
Dzień dobry
Słońca brak na Wybrzeżu póki co... prognozy za tydzień 25 stopni ,aż trudno uwierzyć
Zapraszam przy sobocie na czas ruszyć do ogrodu później przy okazji grill.
Barabaro miło że zawitałaś do ,,Szalonych,,
Miłego dnia Wam życzę