Krynica Zdrój Leśnik drzewiarz od 10 września 2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2017 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Krynica Zdrój Leśnik drzewiarz od 10 września 2021

Post autor: sylwia166 »

Z miejscami wszędzie ciężko ja szukałam dla rodziców w Kołobrzegu lub Trójmieście na wrzesień i wszędzie brak miejsc. Tam gdzie coś wolnego to albo ośrodek do bani, albo ceny z kosmosu.
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze tydzień i wyjazd. Trzeba powoli szykować walizki.
Gość

Post autor: Gość »

Zalety Leśnika to miły personel na zabiegach i czasami dobre jedzenie choć dla mężczyzn za mało no i najważniejsze to wszędzie blisko. Wady parking płatny ok 300, TV ok 100, minolodowka ok 100. Pokoje od strony lasu tj bez balkonu lata 70 szafki obskurne wykładzina stara łóżka stare u mnie było dziurawe i sprężyna wystawała poduszki o grubości 5 cm. Zabiegi połowa to gimnastyki indywidualne i grupowe trochę fizykoterapii i masaże mechaniczne lub na łóżku wodnym. Brak basenu to w XXI wieku żenada. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Januszowi, byłeś z zysku czy z NFZ? Widziałam zdjęcia jedynki bez balkonu, wyglądała całkiem ok. Może są w różnym standardzie? Jeszcze tydzień i sama sprawdzę. Dziękuję za opinię. Pozdrawiam
Gość

Byłem z ZUS na 108 zabiegów 54 to gimnastyki indywidualne i grupowe oraz psychologia i relaksacja, reszta to fizykoterapia i kilka masaży. Widziałem jedynkę bez balkonu strasznie ciasna i luksusu tam nie widziałem jeśli jest możliwość to bierz pokój z balkonem gdzie jest przynajmniej miejsce na pranie a z tyłu ja wieszałam na karniszu. Z ciekawostek jeszcze dodam że za wymianę pościeli i ręcznika innym terminie niż oni wymieniają trzeba płacić, a na koniec najciekawsze zwrot kosztów podróży i tu niespodzianka ja za 275km w jedną stronę otrzymałem 75 zł ale za podróż w obie strony, nie wiem jak oni to liczą ale jest to z ich strony nieuczciwe a może tak im ZUS każe liczyć, szkoda że za swój parking wiedzą ile liczyć.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Janusz, w tym temacie jest wyjaśnione jak ZUS każe przeliczać koszty przejazdu.
viewtopic.php?f=13&t=19780&start=30
Gość

Znam te przeliczniki to się nazywa najtańszy środek transportu wg jakiego zwraca się koszty przejazdu. W sumie dobre i to bo z NFZ nie zwracają i osoba która była z NFZ w malenkiej jedynce z parkingiem dopłaciła 1200 za 21 dni.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Pewnie, że tak, lepszy rydz niż nic. :)
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Test negatywny, więc w piątek witaj Krynico.
Gość

Przyjemnego pobytu i pozytywnych emocji
ODPOWIEDZ