Spadające gwiazdy.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Spadające gwiazdy.

Post autor: dzi »

Jeszcze czyste nocne niebo do oglądania, a teraz niestety silne mgły.
W ubiegłą niedzielę zamiast gwiazd spadał z nieba Felix. We wtorek spadło za dużo deszczu nad Warszawą tworząc
Narodowy Basen. A Ty Irenko już za dwa tygodnie odpoczniesz od tego wszystkiego.A może znajdziesz z godzinkę czasu
i przed śniadaniem na "morskie jodowanie" :). Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Irenko ,to super ,pewnie odliczasz dni i godziny ,a wiesz może listopad będzie taki jaj pażdziernik,czyli mega piekny?Zyczę Tobie cudownej pogody,pogody ducha ,świetnych zabiegów i super towarzystwa. :) Ja jeszcze sobie trochę poczekam Dzi pociesza mnie,że to beędzie kwiecień :lol: ja myślę ,że styczeń/luty 2013 :)
Pozdrawiam najserdeczniej . :)
forumowicz

Irenko nie martw się wczesnym wieczorem ,w fajnym towarzystwie ;) spaceruj po zmroku :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Kruszynko jesteś "lekiem na całe zło" :D a poważnie to nie martwie się, biorę laptopa więc zawsze mogę tu zajrzeć i poczytać sobie :lol: zamiast podziwiania wieczornego nieba mglistego lub deszczowego :roll:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dzi - na pewno postaram się robić takie poranne wypady, bo bardzo lubie pustą zupełnie plażę, tylko mewy i ...ja :D a poza tym tak wcześnie rano jest szansa na znalezienie jakiegoś bursztynka, w którym zaklęte słońce rozjaśni pochmurne dni... :) pozdrawiam cieplutko
forumowicz

Irenko 0404 jestem zwyczajna ,jestem sobą ,nikogo nie udaję to moja dewiza,i Twoja też i to jest piękne.Dziękuję :) :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

myślę Kruszynko, że takich osób które sa zawsze sobą jest wiecej, niż tych którzy kreują się ...i...niech tylko ci pierwsi stają na naszej drodze ;) pozdrawiam w ten piękny słoneczny poranek :)
forumowicz

Jeszcze czyste nocne niebo do oglądania, a teraz niestety silne mgły.
W ubiegłą niedzielę zamiast gwiazd...
ODPOWIEDZ