Nałęczów - wybór obiektu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nenek133
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2013 16:31
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Nałęczów - wybór obiektu

Post autor: nenek133 »

Witam :)

Planuje zimowy wyjazd do sanatorium do Nałęczowa - pobyt pełnopłatny. Turnus 7 lub 14 dni. Proszę o informację jakie ośrodki polecacie w Nałęczowie.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Nałęczów - wybór obiektu

Post autor: Dzia_dek »

Hmmm, planujesz, informacja by się przydała, ok. W kwietniu pytałeś o Iwonicz Zdrój i co? Na podziękowanie nawet nie liczyłem,
ale przynajmniej na kilka słów opisu związanego z Twoim pobytem było nie było krótkim, ale komercyjnym. Brakło chęci, czasu, weny?
Teraz, po pół roku, znowu wpadasz sobie jakby nigdy nic z uśmieszkiem; witam, planuje, proszę; W imię czego mam po raz kolejny
się "produkować" dla Ciebie i tracić czas? Nie uważasz, że powinno być coś za coś? Czyli w tym przypadku informacja za informację.
nenek133
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2013 16:31
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: nenek133 »

Brak chęci ? Weny ? niekoniecznie, z powodu nieplanowanego zabiegu musiałem zrezygnować z tego typu wycieczek, ale pomysł powrócił. A w przypadku zabiegów chirurgicznych raczej forum schodzi na drugi plan, no chyba że ktoś nim tylko żyje jak widać.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

nenek133 pisze: (...) no chyba że ktoś nim tylko żyje jak widać.
Widzę, że i wzrok szwankuje. Trudno. Arogancki jesteś. Dobrze, niech będzie na Twoje.
Więc życzę Ci powodzenia i szczęścia w szukaniu informacji o ośrodkach w Nałęczowie.
p.s. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że "robisz krecią robotę" dla innych osób
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Do nenek133

"Re: Szczawnica Sanatorium Budowlani
Post autor: nenek133 » śr 30 gru 2015, 10:56
Tak dziękuje za podsunięty pomysł, zadzwoniłem na recepcję i Pani mi wszystko tam ładnie wytłumaczyła, "

No i po problemie, zadzwoń i nie czekaj na podpowiedź...
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Hej dostałem kiedyś przydziału do Naleczowa do ZNP , ale szybko go zamieniłem , z tego co zebrałem info w temacie To podobno jedno, lepszych .
Ale popieram Dziadka , słusznie pisze .
Wielu z ludzi tu jest nie odzywa się, a spotyka ich się dopiero na wyjeździe, chwała się że wszystko czytali.
Natomiast prawda jest to co Dziadek pisze bo już jak ktoś pojedzie to żadnej relacji z wyjazdu , a przecież z nfz co 3 lata a z zusu co rok więc świeże info wskazane .
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Witam, jeśli chodzi o pobyty zdrowotne zimą to polecam sanatorium Rolnik i sanatorium ZNP. Rolnik leży w centrum parku zdrojowego, wszystkie zabiegi na miejscu, basen, kawiarnia, można dobrać standard pokoju do możliwości finansowych. Sanatorium ZNP leży poza parkiem zdrojowym w tzw. Wąwozach, wszystkie zabiegi na miejscu, kawiarnia, ceny bardzo korzystne, ładne otoczenie. W cieplejszych porach roku można skusić się na któreś z sanatoriów Uzdrowiska Nałęczów, lecz tu raczej chodzi się na zabiegi poza budynki. Plusem jest bezpłatny dostęp do kompleksu wodnego Atrium. Termy Pałacowe i Stare Łazienki wysoki standard, bardzo dobre jedzenie, wysokie ceny zabiegów, bo są bardziej nastawieni na SPA. Leżą w parku. Na pobyt z zabiegami polecam Pawilon Angielski. Położenie w parku, kameralny, dobre warunki, koło pałacu Małachowskich. Inne sanatoria tej firmy mają już niższy poziom. W razie pytań chętnie odpowiem:)
Awatar użytkownika
zico751
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2021 07:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: zico751 »

nenek133 pisze: 08 paź 2021 18:24 Witam :)

Planuje zimowy wyjazd do sanatorium do Nałęczowa - pobyt pełnopłatny. Turnus 7 lub 14 dni. Proszę o informację jakie ośrodki polecacie w Nałęczowie.
ZNP w Nałęczowie
ODPOWIEDZ