Planuje zimowy wyjazd do sanatorium do Nałęczowa - pobyt pełnopłatny. Turnus 7 lub 14 dni. Proszę o informację jakie ośrodki polecacie w Nałęczowie.
Nałęczów - wybór obiektu
-
nenek133
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 mar 2013 16:31
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
Nałęczów - wybór obiektu
Planuje zimowy wyjazd do sanatorium do Nałęczowa - pobyt pełnopłatny. Turnus 7 lub 14 dni. Proszę o informację jakie ośrodki polecacie w Nałęczowie.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: Nałęczów - wybór obiektu
ale przynajmniej na kilka słów opisu związanego z Twoim pobytem było nie było krótkim, ale komercyjnym. Brakło chęci, czasu, weny?
Teraz, po pół roku, znowu wpadasz sobie jakby nigdy nic z uśmieszkiem; witam, planuje, proszę; W imię czego mam po raz kolejny
się "produkować" dla Ciebie i tracić czas? Nie uważasz, że powinno być coś za coś? Czyli w tym przypadku informacja za informację.
-
nenek133
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 mar 2013 16:31
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Widzę, że i wzrok szwankuje. Trudno. Arogancki jesteś. Dobrze, niech będzie na Twoje.nenek133 pisze: (...) no chyba że ktoś nim tylko żyje jak widać.
Więc życzę Ci powodzenia i szczęścia w szukaniu informacji o ośrodkach w Nałęczowie.
p.s. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że "robisz krecią robotę" dla innych osób
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
"Re: Szczawnica Sanatorium Budowlani
Post autor: nenek133 » śr 30 gru 2015, 10:56
Tak dziękuje za podsunięty pomysł, zadzwoniłem na recepcję i Pani mi wszystko tam ładnie wytłumaczyła, "
No i po problemie, zadzwoń i nie czekaj na podpowiedź...
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
Ale popieram Dziadka , słusznie pisze .
Wielu z ludzi tu jest nie odzywa się, a spotyka ich się dopiero na wyjeździe, chwała się że wszystko czytali.
Natomiast prawda jest to co Dziadek pisze bo już jak ktoś pojedzie to żadnej relacji z wyjazdu , a przecież z nfz co 3 lata a z zusu co rok więc świeże info wskazane .
Pozdrawiam
- zico751
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 kwie 2021 07:56
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
ZNP w Nałęczowienenek133 pisze: 08 paź 2021 18:24 Witam![]()