Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich No cóż Hipokrycie ,trudno się z Tobą nie zgodzić .Niemniej tu mamy taką odskocznię od codzienności ...zaraz wracam do realnego świata...Miłego dnia
Dzień dobry
Pochmurny dzień z przelotnym deszczem
Jesienne pogoda ,gorsze pogodowe samopoczucie
Wypoczywającym życzymy ,dalszej super kuracji
Oczekuję za kurierem ,będzie niespodzianka
Małe rzeczy cieszą ,tak mało a tak dużo
Hipokryt nie będę się , odnosić do wypowiedzi
Poranną kawusię pozostawię ,pozdrawiam z pracy
Miłego spędzenia dnia ,bez złych wiadomości , zdarzeń
Dzień dobry
Pogoda nie rozpieszcza, w nocy padało, teraz szaro i ponuro i nic się nie chce znowu uaktywnił mi się tryb oszczędzania energii
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry
Pogodny chłodny jesienny dzień ,bez opadu deszczu
Piąteczek ,weekend na horyzoncie
Będzie wolne ,zaległości w domu ogrodzie
Przeglądarkę sprawdzałam ,różne spadki numerka ,ostatnio wolniej
Alutka ,przygotowania do wyjazdu na kuracje
Zameldowanie w pracy ,taka codzienność .
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVRV
Ja poproszę, właśnie piję z hibiskusem . Dzień dobry wszystkim, wpadłam na chwilkę. Rzadko bywam ale cieplutko pozdrawiam.
Wyjeżdżającym pięknej kolorowej jesieni życzę
Dzień dobry dziewczyny
Atinko jadę do Rymanowa, marzyło mi się morze ale cóż jak się nie ma co się lubi to...
Gorącej herbatki też się napiję, właśnie z zakupami wróciłam i powiem Wam że muszę się rozgrzać
Miłego dnia
Witam Grażynka ,Atina i Majka piją herbatkę ,dosiądę też na chwilkę U mnie słonecznie ,choć chłodnawo .Dzisiaj dzień nauczyciela ,jeśli są wśród nas? to wszystkiego najlepszego Miłego dnia
Witam wieczorową porą, herbatka z rana zimna,ale cóż, wypije
Dni pracowite, szybko ciemno, a jeszcze dziś dzień wnuka
Już niedługo mam nadzieję odpocząć człowiek za stary, żeby tyle pracy ciągnąć
oo Alutka szykuje się na wyjazd, super
spokojnego wieczoru