Szukam wspólnika do wyjazdu Sanatorium w Ustce (27.10.2021)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tedo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 paź 2021 08:42
Oddział NFZ: Podlaski

Szukam wspólnika do wyjazdu Sanatorium w Ustce (27.10.2021)

Post autor: tedo »

Szukam wspólnika do obniżenia kosztów wyjazdu moim samochodem do wyjazdu w dniu 27.10.2021r. do Sanatorium w Ustce.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2021 12:47 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Szukam wspólnika do wyjazdu Sanatorium w Ustce (27.10.2021)

Post autor: Dzia_dek »

"Powiedziały jaskółki, że niedobre są spółki" jak w wierszu Jana Brzechwy. ;)
Mimo to życzę powodzenia w szukaniu wspólnika, ale gdybyś napisał skąd
będziesz wyjeżdżał i którędy będziesz jechał łatwiej takiego byłoby znaleźć.
Informacja, że jesteś z podlaskiego NFZ jest niestety mało precyzyjna. :?
tedo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki za podpowiedź, wyjazd z Białegostoku w godz. porannych.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Hej Tedo sprecyzuj w tekście jaki to wspólnik do tego wyjazdu .kolega ,,dziadek ,,,ma rację to rzutuje na dobry pobyt .
Do zakwaterowania w pokoju np. Przydzielają losowo i nikt nie wie z kim tak naprawdę zamieszka , a ta forma pozwala na tyle ile jest to możliwe bo przecież każdy to czyta, ale nie każdy umie się odezwać 🙊 lub odpisać , a na miejscu trudno tak z marszu kogos ogarnąć.
Jako ciekawostkę powiem,,,, jestem uczulony na dym papierosowy zakwaterowali mnie z przypadku z fajnym Ślązakiem, ale palił wiem w obiekcie nie wolno ale ubranie i otoczenie daje zapach więc obawiałem się, poprosiłem pielęgniarkę o zmianę i dokwaterowali mi z pozoru fajnego ale zrytego politycznie gościa więc jak byliśmy w pokoju to cały czas trwam i tvpis na tapecie , a on nic tylko by wszystkich wieszał. Całe szczęście że udało mi się od początku poznać fajnych ludzi więc w pokoju przebywalem tylko w koniecznych sytuacjach .
Kiedyś poznałem tu kolegę do wspólnego zamieszkania, zupełnie przez przypadek ale przynajmniej wiedzialem ze nadajemy na tej samej fali i był to ekstra pobyt .
On z Krakowa a ja z centralnej Polski.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Masz też,,, blabla ,,,, tam też możesz napisać tam też dużo ludzi szuka takiego wsulnika , ale tam koszty są narzucane przez administratora więc każdy potencjajny wspólnik nigdy się nie podzieli kosztami paliwa jeżeli jedziesz autem .
Zrób to bez interesownie ja tak zawsze robię tylko po to aby miło czas na pogawędce spędzić umilić sobie podróż, ale też bywają przypadki ze nawet do tego samo sanatorium ktoś tam szuka dowozu co Ty.
tedo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nie palę, kolega 50-60 lat, przez Ostrów Mazowiecki w kierunku Maków Mazowiecki itd.., staż 3 turnusy
ODPOWIEDZ