Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pewnie tak, będzie miło pochodzić ale zobaczymy jak będzie
To miło poczytać dobrą opinie. Dziękuję Felice. Ja jadę z daleka aż znad morza z depresji,
wiec dla mnie to całkowita zmiana klimatu i na to się ciesze!
Ewelina12 pisze: 19 paź 2021 15:49
Pewnie tak, będzie miło pochodzić ale zobaczymy jak będzie
To miło poczytać dobrą opinie. Dziękuję Felice. Ja jadę z daleka aż znad morza z depresji,
Ewelina12 jest wiele opini o Lwigrodzie...w dziale opinie o sanatoriach wpisz w wyszukiwarce nazwe i znajdziesz.. jest tam też coś i ode mnie.A dodam,że będąc teraz we wrześniu z córką w Krynicy Zdroju odwiedziłyśmy Lwigród i dużo zmian bo...odświerzyli korytarze,z tego co wiem to i w pokojach zrobiono małe remoncikiOsobiście gdybym miała możliwość to z ochotą bym tam wróciła
Jestem w stanie dojechać do Katowic pociągiem. A potem chętnie zabrałabym się z Panem samochodem, oczywiście dołączając się do kosztów paliwa. Jeśli jest Pan zainteresowany takim rozwiązaniem proszę o telefon nr 698784477. Pozdrawiam
P.S. Czy orientują się Państwo czy jest opcja wykupienia/ dokupienia pokojów jednoosobowych w Lwigrodzie?
Pewnie tak, będzie miło pochodzić razem ale zobaczymy jak będzie