Turnus Lwigród od 09.11.2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewelina12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2021 09:54
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: Turnus Lwigród od 09.11.2021

Post autor: Ewelina12 »

Pewnie tak, będzie miło pochodzić ale zobaczymy jak będzie :)
To miło poczytać dobrą opinie. Dziękuję Felice. Ja jadę z daleka aż znad morza z depresji,
wiec dla mnie to całkowita zmiana klimatu i na to się ciesze! :D
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Samosia »

Ewelina12 pisze: 19 paź 2021 15:49 Pewnie tak, będzie miło pochodzić ale zobaczymy jak będzie :)
To miło poczytać dobrą opinie. Dziękuję Felice. Ja jadę z daleka aż znad morza z depresji,
wiec dla mnie to całkowita zmiana klimatu i na to się ciesze! :D
Ewelina12 jest wiele opini o Lwigrodzie...w dziale opinie o sanatoriach wpisz w wyszukiwarce nazwe i znajdziesz.. jest tam też coś i ode mnie.A dodam,że będąc teraz we wrześniu z córką w Krynicy Zdroju odwiedziłyśmy Lwigród i dużo zmian bo...odświerzyli korytarze,z tego co wiem to i w pokojach zrobiono małe remonciki🙂Osobiście gdybym miała możliwość to z ochotą bym tam wróciła🙂👍
marzenkajerzy
Na forum od: 13 paź 2021 21:27
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: marzenkajerzy »

Jestem w stanie dojechać do Katowic pociągiem. A potem chętnie zabrałabym się z Panem samochodem, oczywiście dołączając się do kosztów paliwa. Jeśli jest Pan zainteresowany takim rozwiązaniem proszę o telefon nr 698784477. Pozdrawiam
P.S. Czy orientują się Państwo czy jest opcja wykupienia/ dokupienia pokojów jednoosobowych w Lwigrodzie?
Ewelina12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Pewnie tak, będzie miło pochodzić razem ale zobaczymy jak będzie :)
wiec dla mnie to całkowita zmiana klimatu i na to się ciesze!
Ewelina12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Odnośnie pokoi jednoosobowych to dzwoniłam i powiedzieli w recepcji ze niestety nie ma takiej możliwości....
Mirek2222
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 01:26
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Mirek2222 »

P. Marzenko.... Tak wywnioskowałem z loginu jutro tj 20 postaram się zadzwonić pozdrawiam
ODPOWIEDZ