Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry, jeszcze ciemno, to można powiedzieć, że nocą znów zawitałam.
Andrzeju , życzę bardzo bardzo sympatycznej otoczki, jeśli nie tej klimatycznej (bo jak rozumiem, morze niekoniecznie spełnia ten warunek) to towarzyskiej, pogodowej i wszelakiej.
A kiedy ruszasz na sanatoryjny szlak, jeśli można spytać?
Miłego dnia dla wszystkich tu zaglądających, a pogoda ma nan w tym dziś pomagać i nie tylko dziś!
Dzień dobry ,poranna zmiana
Wczesny poranek ,budzi pogodny dzień
Andrzej ,jeszcze w domu ,kuracja oczekuje
Otoczka , wiele od nas zależy ,nie tylko ,otoczenie ludzi itp
Gienia po kuracji w domu ,powroty do szarej rzeczywistości
Wybywam do codzienności ,takie realia
Hello nocne marki ,pozdrawiam ,miłego pogodnego dnia https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVSR
Witam Nocni Grazynko , ja dopiero siedze w pociagu i oczekuje na odjazd Andrzej w drodze Andrzeju uwazaj na siebie , wszystkiego dobrego pozdrawiam Wszystkich jeszcze z Kgu
Dzień dobry
Podróżującym dobrej drogi
Też bym chciała do uzdrowiska ale kto zaopiekuje się moim zwierzakiem? Nikt z rodziny i przyjaciół nie może z różnych powodów.
Pojechałabym nawet do Pcimia Zdrój
Wszystko się wyjaśniło z Genią ,dopiero w podróży ,później w domu
Adelko , wszyscy oczekujemy ,zwierzaczki to inne opcje
Pcim też wyjazd ,zawsze to poza domem
Andrzej ,szczęśliwej podróży ,daj nam dobrego znaka
Hello ,nocne marki
Byłam taka zdołowana że zaczęłam szukać poprawiacza nastroju na siłę i ...1.znalazłam osobę która się zajmie jednym z grobów który jest daleko no super, 2.załatwiłam bardzo upierdliwą sprawę urzędową,3.dostałam bardzo miłe zaproszenie do przyjaciół /trochę daleko ale fajnie / zwierzak też mile widziany a na koniec z tej uciechy poszłam do kuchni i wiecie ? ten indyk wyszedł pysznie
Życzę wszystkim dobrego dnia.
Witam ,Pozdrowienia i Buziole Dla Tych Co Mnie POZDRAWIALI numer nie z tej ziemi-ustawione dwa budzenia i ani jeden się nie włączył wyjazd opóźniony o 3 godziny-droga dobra bo sucho ,widno ,wręcz słonecznie ,już po kolacji i jeszcze wizyta u P, Pielęgniarki- Adelko Tobie wszystko się pięknie poukładało i mnie na razie też-oby tak dalej, Ewuniu B,Miło Cię Widzieć Pozdrawiam z Kg, i mam nadzieję że Gienia Szczęśliwie i Bezpiecznie dotarła do domciu ,Miłego Wieczoru Życzę
Dobry wieczór!
Andrzeju, nie wiedziałam, że to już dziś rozpoczynasz turnus. Super, że choć z przygodami, to szczęśliwie na miejscu i zadowolony jesteś.
Adelko, tylko brać przykład. Życzyłabym dobrego apetytu, ale już raczej za późno.
Przyłączam się do życzeń: szczęśliwych powrotów, wspaniałych pobytów i przyjemnej codzienności.