Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór!
Nie mam doświadczenia z borowiną i nie wiedziałam, że są takie jej "skutki uboczne". A nie da rady wyszorować szczoteczką, albo wyczyścić ostrą końcówką pilniczka? Bo malowanie paznokci mogłoby być niewłaściwie odebrane przez towarzyszki na baletach.
Spokojnej nocy, dla wszystkich tu zglądających. Dziś dłużej śpimy, choć dla mnie, jak chyba dla wielu ludzi, ta zmiana nie jest wcale korzystna.
Dobry wieczór!
Cicho i głucho tu dzisiaj. Większość pewnie zajęta przygotowaniami do jutrzejszego święta.
Andrzej, zabiegany zabiegami tymi z karty zabiegowej i tymi spoza niej. Tak trzymaj!
Spokojnej nocy Nocni!
Dzień dobry
Deszczowy pochmurny dzień ,bez słoneczka
Dzień Zaduszny ,wieczorem spacer ,rozświetlone cmentarze
Odpoczynek po świętach ,wyjazdy ,goście itp
Jedzonko pozostało ,nie gotuję ,nie idę do pracy
Luzikowy , wyjątkowy cały dzień
Hello nocne marki ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVSR
Witam ,u mnie podobnie jak u Grażynki pochmurno i pada ,czyżby koniec Złotej jesieni ,reżim zabiegowy od rana ,Pozdrowienia i Serdeczności Przesyłam i Miłego dnia życzę
Dzień dobry, choć za oknem ciemnica.
I w łódzkim w południe zaczęło padać i aura iście listopadowa. Ponoć jednak ma być jeszcze w tym tygodniu słoneczko. Będzie dobrze. Deszczyk też jest potrzebny, a poza tym, gdyby ciągle była piękna pogoda, to nie potrafilibyśmy pewnie tak doceniać tych dni, tak jak doceniamy, że miniony weekend był taki piękny pogodowo.
Miłego wieczoru!
Raz jeszcze pozdrawiam z K-gu, Dzień Zaduszny pogoda niestety nie zachęca do spacerów-z kolegą w pokoju ......skubiemy ,,,gęś z piórek codziennie-dobrze że trochę jeszcze zostało do,,,,,, oskubania Pozdrawiam, Kolorowych i Spokojnych Życzę, Papatki
Czarownico FamouS ,GROUSE ,,to chyba,,,gęś,,,wędrowna raz jeszcze Kolorowych w ten Wieczór Wspomnień o Najbliższych Których już Wśród Nas Nie Ma ....Niestety,,,,,