Iwonicz Zdrój od 06.11.2021 r.
-
jacek59
- Kuracjusz

- Na forum od: 15 paź 2021 19:48
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Iwonicz Zdrój od 06.11.2021 r.
To wasza sprawa co robicie wieczorem ale tylko do momentu dopóki nie spowodujecie, że część z turnusu wróci do domu na kwarantannę.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Będzie z tego zdecydowanie więcej pożytku niż z pisania niestworzonych rzeczy na temat obłożenia lokali w Iwo.
Jak myślisz, że ktoś uwierzy w to, że wczoraj w "Krakowiaku" lub "Balladzie" było po 6 osób to jesteś w dużym błędzie.
Tak się składa, że znam część załogi "Krakowiaka" i jestem w stanie w ciągu kilku chwil zweryfikować telefonicznie
podane przez Ciebie informacje na temat frekwencji.
Poza tym nie rozumiem dlaczego pisząc używasz formy "WY". Przecież sam tez chodzisz po lokalach wieczorami; no chyba,
że nie chodzisz tylko zaglądasz ukradkiem przez okna. Lepiej wychodzi się na pilnowaniu własnego nosa niż czyjejś ... piii.
-
jacek59
- Kuracjusz

- Staż sanatoryjny: 3
Po drugie - przyjedź i zobacz a potem się wysilaj na odległość.
Po trzecie - nie chodzę na balety tylko na wieczorne spacery więc widzę a Ty podobno sprawdzasz ? Nie napisałem że wczoraj .
Masz problem- idź do wróżki a nie mów mi czego mam pilnować chłopcze . Jak cię nie stać na kulturę odpowiedzi to nie pisz.
Nikogo nie straszę .Jeżeli uważasz ze korony nie ma i nie było - to naprawdę nie mamy o czym dyskutować.
Napisz ile osób jest teraz w Krakowiaku bo ja wiem.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

Nie muszę się wysilać na odległość bo byłem tam dwa tygodnie temu i za tydzień też będę.
Problem masz chyba ty, bo jednak bawisz się w podglądacza; "chodzę na spacery wiec widzę"
/co można wiedzieć o życiu seksualnym mrówek jak się w mrowisku nie było/ znam takich,
zaglądają przez okno z nosem przyklejonym do szyby, a po powrocie to normalnie lwy parkietu.
Swoją kulturę pokazałeś w poście powyżej. Włazisz komuś z "buciorami" w temat i próbujesz
moralizować. Za kogo ty się uważasz? Czy ja gdziekolwiek i w jakiejkolwiek formie wspomniałem
o covidzie? Komu wypada nauczyć się czytać, najlepiej jeszcze zrozumieniem. W jednym zgadzam
się z tobą. Chyba nie mamy o czym dalej dyskutować.
- Smerfetkaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2017 00:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękowano: 1 raz
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
Gość
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

W przeddzień dzisiejszego święta zazwyczaj większość ludzi myśli zupełnie o czym innym jak zabawa taneczna i jest
to całkiem zrozumiałe, że może się bawić zaledwie kilka osób. Nie trzeba również aby ktoś pisał, o której urządza
sobie spacery. Jego sprawa. Jeden lubi to, drugi tamto, każdy wypoczywa jak uważa, ale właśnie chodzi o to aby nie
krytykować nikogo za sposób w jaki odpoczywa czy za inną formę spędzania wolnego czasu. Myślę, że nie ma sensu
dalej "zaśmiecać" tematu Smerfetce. Wypada życzyć jej tylko spokojnej i bezpiecznej (od covida) kuracji w Iwoniczu.
p.s. mam cichą nadzieję, że Jacek po pobycie w tym uzdrowisku podzieli się z nami swoją relacją z pobytu ?
- Smerfetkaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2017 00:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękowano: 1 raz
-
jacek59
- Kuracjusz