Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anusia jade do Polanicy po raz trzeci,wcześniej byłem również w "Wielkiej Pieniawie" wcześniej "Zdrowie" a teraz znowu do "Wielkiej Pieniawy"
jeżeli nie zapomne wziąść ze sobą tableta to będe na biężąco. Dzwoniłem przed świętami i dowiedziałem się,że jest pobierana opłata klimatyczna w wysokości 3,50 za dzień.
Witam Anusia
Polanica nigdy Mi się nie znudziła,nawet będąc tam kolejny raz ponieważ zawsze odkrywam na nowo miejsca Mi znane gdzie utrwalam je na kamerze
[ obrazek zewnętrzny ]
Anusiu gratuluję Piękny prezent gwiazdkowy i walentynkowy Wielka Pieniawa to moim zdaniem najlepszy ośrodek w Kotlinie Kłodzkiej.
Świetne warunki socjalne, baza zabiegowa i bardzo dobrzy fizjoterapeuci