Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry,
zbliż się termin turnusu 17.11 Ale nikt nie odezwał się z Warszawy lub okolicy że jedzie i jaka komunikacją
Jutro jade nabyć bilety na pociąg
Pozdrawiam
dziękuję serdecznie
znalazłam na e podróżnik połączenie ale z 3 przesiadkami trudno bagaż nadam kurierem i sama z podręcznym bagażem może dotrę na czas
Niezrozumiałe jest dla mnie że brak bezpośredniego połączenia.
Pozdrawiam gorąco
Witam
Ja znalazłam z jedną przesiadką.
2.21 Warszawa Zach.( TLK ),w Koszalinie 9.20
Z Koszalina do Połczyna Zdroju 12,00.(Bus)
Na miejscu 13.16
Pociąg relacji Kraków - Kołobrzeg. Zatrzymuje się w Koszalinie