Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Deszcz pada w pracy da się wytrzymać oby do wiosny
Kawa z Wami jak najbardziej
Tydzień krótszy święto w środku tygodnia i bardzo dobrze.
Alutka wypoczywa kiedy powrót ?
Marzena kiedy zawitacie do Świnoujścia?
Bardzo chcę poznać ten kurort...kiedyś,czekam na tunel.
Atina jak czekasz na tunel, to wrzesień 2022, a może szybciej.
Z tego co pisała Marzenka, to pobyt zaczyna od 13 listopada, czyli jeszcze w tym tygodniu chyba się z nią spotkam na kawie w Świnoujściu
Pozdrawiam
Atinko oficjalnie turnus kończy się we wtorek 16 listopada, ale ostatnie zabiegi mamy w poniedziałek 15 i na wizycie u lekarza zapytam o możliwość wyjazdu w poniedziałek wieczorem bo 16 mam wizytę u lekarza, choć szczerze mówiąc żal będzie wyjeżdżać bo mamy bardzo zintegrowane towarzystwo
Witam wszystkich .U mnie mały deszczyk ,cóż listopad . Alutko nie spiesz z tym powrotem ,jak masz zintegrowane towarzystwo Pij dobrą wodę ze zdroju i oddychaj pełną piersią Miłego wieczoru
Marzenko płynąć promem ,to sama przyjemność Na pewno nie będziesz na nim sama .Obyś tylko długo nie czekała na prom .Ale myślę ,że poza sezonem nie będzie kolejki.
Ewana, wiem, że prom to przyjemność, ale coś mi się porobiło i mam lęki na pływanie statkami , dam radę ale obawa jest . Kiedyś nie było problemu ale....samo życie
Mamy nadzieje ,ze nie będziemy długo czekać na prom, bo to nie sezon